Sıfır Araç Alacaklara 7 Yıl Vadeli 1.500.000 TL'ye Kadar Taşıt Kredisi

 7 yıl vadeli sıfır araç kredisi hakkında ayrıntılar, 1.500.000 milyon tl'ye kadar kredi kampanyası, 0 araç kampanyası, kredi destek paketi detayları

Seçimlere doğru yaklaşırken, hükümet ardı ardına vatandaşlarımıza süprizlerine devam ediyor. Neredeyse hergün ayrı bir müjde ile karşımıza çıkan hükümetin en çok konuşulacak son süprizlerinden biri de 0 araç alacaklara özel 7 yıl vadeli taşıt kredisi olacak gibi gözüküyor. 0 araç alacaklara özel ilk defa araç sahibi olanlarda ÖTV'siz araç alımı imkanının da geleceği duyumlar arasında. Yani örnek vermek gerekirse, ilk defa araç alacaksınız ve sıfır araçlara bakıyorsunuz 1 milyonluk bir araç size 600 bin tl'ye kadar gelebilir. Ayrıca bu araçı 7 yıl vadeli çok düşük faizler ile ödeme imkanı tanınsa ne dersiniz? Kulağa baya hoş geliyor demi :) Bekleyip göreceğiz.




 Türkiye gündemini meşgul eden, asla olmaz denilen tüm gündemdeki meseleri hükümet bir bir gerçekleştiriyor desem beni yandaş ilan etmezsiniz inşallah ama gerçek böyle. Çıkmaz denilen ne varsa çıkacak, olmaz denilen ne varsa olacak. Seçimlere yaklaştıkça daha büyük güzellikler yapılacak. Bundan 5 ya da 6 ay önce sosyal medya canlı yayınlarda, sürekli bahsettiğim yargı düzenlemesi (af yasası) hakkında konuştuğumda yine beni canlı yayınlarda yayınlayanlar oluyordu, şuan hükümetin gündeminde üzerinde çalışmaların sonuna gelindiğini, Adalet Bakanı açıkladı. Bundan önce de mesela bir örnek daha verelim asgari ücret meselesi hakkında geçtiğimiz ay https://www.kredidoktoru.com/2022/09/ocak-2023-asgari-ucret-zam-beklentisi-en-az-8500-tl.html burada yazdığım yazıda asgari ücret 8.500 TL olabilir dediğimde yine herkes yalanlamıştı beni ancak bir kaç gün önce büyük bir haber tv kanalında manşetlerde asgari ücret hakkında asgari ücret ''9 yada 9.500 olabilir'' manşetleri atıldı. Bazı şeyleri önceden tahmin edebiliyoruz arkadaşlar gidişat bunu gösteriyor çünkü. Yüksek enflasyonun kesilmeyeceğini bundan aylar öncesinden düşündüğüm için asgari ücrete 2.büyük zam geleceği aylar öncesinden kendini gösteriyordu. Bizde bunu ifade ettiğimizde o kadarda değil gibi çıkışlar tepkiler aldık. Neyse canlı yayınlarda söylediğimiz meseleler bir bir oluşmaya başladığına şahitlik ediyoruz.



Şimdi ise beklenen bomba sıfır araç alacaklar için geleceğini düşünüyorum. Sıfır araç alacaklara 1 defaya mahsus uzun vadeler küçük taksitler ile 1 buçuk milyon liraya kadar taşıt kredisi süprizi geliyor inşallah. Bu durumda gerçekten araç sahibi olmak isteyen yüzbinlerce gencimiz durumdan faydalanabilir, ufak taksitler ile özellikle ÖTV siz bir satış olursa hele ki tadından yenmez, Türkiye'nin yüzü gerçek anlamda güler. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.