En Kolay Kredi Veren Bankalar 2023

 Anında, şubeye gitmeden, en kolay kredi veren bankalar 2023 güncel listesi, anında kredi veren bankalar hangisi 2023 yılı kolay kredi veren bankalar listesini sürekli güncellenen kredi ihtiyacı bulunan kişilere yol gösterici çok faydalı bir içerik hazırladık.


İhtiyaç kredisi denildiğinde akla ilk gelen sorulardan birisi en zahmetsiz, şubeye gitmeden en hızlı bir biçimde nasıl kredi kullanılabileceği oluyor. Herkes tek tıkla mobil bankacılık üzerinden şubeye gitmeden aynı dakika kredisi onaylansın ister ancak bunun için iyi bir kredi derinliğine sahip olmak gerekiyor. Geçmişte ne kadar iyi bir kredi derinliğiniz var ise o kadar hızlı işlemlerinizin gerçekleşeceği anlamına geliyor. Bankalar mobil şubeden TC kimlik bilgileriniz ile ilk ön başvuruyu aldıklarında anında sizin kredi notunuz sistem tarafından sorgulanıp, ön bir değerlendirme yapılıyor. Kredi notunuz ortalamanın üzerinde ise iyi bir nota sahipseniz başvurunuz beş dakika içerisinde sms ile onay mesajı geliyor. Ancak kredi borçlarınız bulunuyor ise bu durum biraz uzayabiliyor. Değerlendirme durumu genel müdürlüğe düşebiliyor. Bu durumda durumunuz bankanın genel müdürlüğü tarafından daha detaylı incelenip sizlere olumlu ya da olumsuz ortalama bir iki gün içerisinde size bildiriliyor. Her bankanın farklı kriterleri olduğunu daha önce belirtmiştik, peki en kolay kredi veren bankalar hangileri? Hangi bankalar kredi başvurularına daha çok imtiyaz tanıyor, anında kredi onayı veriyor? Bu konu aslında biraz şöyle tarif etmek gerekiyor. Doğrusunu söylemek gerekirse kredi notunuz düşük ise kolay kredi veren banka muhtemelen size yüksek faizden vermeye çalışacaktır. Yani hem notunuz çok iyi değil hem de krediye ihtiyaç duyduysanız açıkçası bunu bankalar gördüğü için size nasıl olsa alacağınızı düşündüklerinden ve fazla seçeneğiniz olmadığı için size yüksek faizli kredilerin onayını veriyorlar. En kolay kredi veren bankalar 2023 yılı güncellenen başlığımızda sürekli olarak sizleri bilgilendirmeyi sürdüreceğiz ve listeyi güncel tutacağız. Bu sayede ihtiyaç kredisi kullanacak olan ziyaretçilerimiz doğru bankayı bulmak yolunda bir rehber olacaktır. En kolay krediyi, kredi sicili en iyi olan kişiler alabiliyor. Şubeye gitmeden tek tıkla mobilden kredilerini 5 dakika içerisinde kullanabiliyorlar. 

Anında Kredi Veren Bankalar 2023 (Güncel Liste)

Yeterli kredi derinliğine sahip kişiler, anında kredi kullanabiliyorlar. Kredi geçmişindeki kredi ödeme alışkanlıkları ne kadar iyi ise daha önce uzun vadede sorunsuz ve gecikmesiz tamamladığı kredileri bulunuyorsa evet, en hızlı kredi başvurusu sonucu size gelmektedir. Yani bankalar değerlendirmesini ortalama 5 dakika içerisinde yapıp sizlere olumlu olarak dönüş yapabiliyor. Peki hangi bankalar kısa sürede değerlendirme sonucu internetten anında kredi kullandırıyor güncel liste sizlerle; 
  • ENPARA : Anında kredi veren, en kolay kredi veren bankalar 2023 listesinin başında pek çok avantajı bulunan ENPARA geliyor. ENPARA anında kredi kullanmak isteyen müşterilerine sunduğu hazır limitler ile şubeye gitmeden kredi veren bankalar 2023 listesinin başında diyebiliriz. Finansbank'ın bir alt kuruluşu olan ENPARA'da kredinin değerlendirmeye düşmesi durumunda en geç değerlendirme sonucu bir iki günde sonuç alıyor. Ancak kredi notunuz yeterli seviyede ya da hazır limitler tanımlandı ise saniyeler içerisinde kredinizi kullanabilirsiniz.
  • DENİZBANK : Yine mobil bankacılık aracılığı ile yüksek limitler sunup anında mobil şubeden kredi veren bankalar 2023 listesinde Denizbank bulunuyor. Denizbank kredi limitleriniz dahilinde sizlere 100.000 TL'ye kadar hazır limit sunabiliyor, tek tıkla kredinizi hesabınıza aktarabiliyor. 
  • AKBANK : Kolay kredi veren bankalar arasında Akbank bulunuyor. Akbank müşterilerine özel olarak tanımladığı krediler ile kredi notuna göre değişkenlik gösterebilen faiz oranları ile kişiye özel kredi seçenekleri sunmakta. Mobil şube özerinden kredi onayını verdikten sonra kredi işlemlerinin tamamlanması için şubeden devam etmenizi isteyebiliyor. Akbank müşterilerine yüksek kredi limitleri sunuyor.
  • GARANTİ : Sonbahar Kredisi, Kış Kredisi, İlkbahar Kredisi, Tatil Kredisi gibi her mevsime özel kredi kampanyaları ile yüksek limitlerde gelir belgesiz kredi seçenekleri ile Garanti bankası kolay kredi veren bankalar 2023 listesi arasındadır. Garanti Bankası bazı durumlarda mobilden alınan onaylar sonrasında kredi işlemlerinin bitirilmesi için şubeye davet edebiliyor. Ancak kredi derinliğiniz ve kredi notunuz uygunsa Garanti Bankası herhangi bir gelir belgesi ya da SGK şartı aramıyor. 
  • NKOLAY : En kolay kredi alabileceğiniz bankalar arasında NKOLAY yer alıyor. NKOLAY, Aktifbank'ın bir kuruluşudur ve genellikle müşterinin kredi notuna göre değerlendirme yapıyor. NKOLAY'dan internet ve mobilden yapılan başvurular anında değerlendirip, sonucu sizlere anında dönüş yapılıyor. NKOLAY'dan kredinizin onaylanması durumunda belirttiğiniz adrese banka hesap kartınızı hızlı kargo ile gönderiyor ve dilediğiniz ATM - PTT şubelerinden kredinizi almanıza olanak sunuyor. NKOLAY'dan kredi kullanmak kolay ancak NKOLAY'ın bir dez avantajı var faiz oranları piyasadaki diğer bankalara kıyasla biraz yüksek. 
  • TEB : Kolay kredi alabileceğiniz, en hızlı kredi veren bankalar arasında TEB Bankası da bulunuyor. TEB'in uygulaması CEPTE TEB'i indirerek kolay kredi başvurusu yapabilirsiniz. 
  • İNG : En kolay kredi veren bankalar 2023 yılı listesinde İNG yer alıyor. 3 ay ertelemeli anında kredi veren İNG, uygun faiz oranı ile anında hesaba geçen kredi kullanmak istiyorsanız İNG mobil uygulamasından başvurunuzu sağlayabilirsiniz.

Bankalar dönem dönem kredi kampanyalarını başlatıp, para musluklarını sonuna kadar açabiliyor. Özellikle yıl sonuna doğru limitlerini tutturamamış bankalar SONBAHAR Kampanyaları ile uygun faizli 3 ay ertelemeli krediler verebiliyor. Şuanda da öyle bir dönemdeyiz. Kredi faizleri yavaş yavaş düşmeye başladı ve kredi kampanyaları arttırılıyor. 2023 yılı kredi kampanyaları ile ilgili tüm güncellemeler editörler tarafından yapılacak, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için rehber niteliğinde bir başlık olacak.

Krediler hakkında güncel gelişmeler, değişen ve yeni kredi kampanyaları için takipte kalınız...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.