Faizsiz Kredi Veren Bankalar 2023 Mart

Bankaların faizsiz kredi kampanyaları her zaman büyük rağbet görmüştür. Özellikle bankalar yeni müşterilerine özel tanımladıkları faizsiz kredi kampanyalarını bizde bu başlıkta her zaman güncel tutarak sizleri bilgilendirip, fayda sağlamasını düşündüğümüz faizsiz kredi kampanyaları 2023 Mart ayı güncel listesini derledik. Her yeni kampanyada, banka ismi ve kampanya detayları burada tarafımızca güncellenecektir. Faizsiz kredi arayanlar için faydalı bir içerik sizleri bekliyor.

Bazı bankalar tarafından her yıl yeni müşterileri cezbetmek yeni müşteriler kazanmak amacı ile kampanyalar düzenleniyor. Özellikle yeni gelen müşterilere özel sunulan uygun faiz oranlı krediler ve tamamen 0 faizli kredi kampanyaları 2023 yılına damgasını vurmuş vaziyette. Özellikle 2023 yılının faizsiz krediler konusunda şampiyonu açık ara fark ile Akbank diyebiliriz. Akbank faizsiz olarak sene başından beri uyguladığı 0 faizli 7500 TL kredi kampanyası yılın ilk yarısına damgasını vurdu ve yüzbinlerce müşteri tarafından kullanıldı. Faizsiz kredi kampanyalarının şampiyonu Akbank dedik ama bir banka daha yine faizsiz kredi kampanyasında 2023 yılında büyük başarı sağladı. Bahsettiğimiz banka İNG, oldu. Yine hiç bir faiz almadan 12 ay vadeli verdiği faizsiz kredi kampanyası 2023 yılında yüzbinlerce kişi tarafından kullanıldı. Bedava kredi dağıtan bu iki banka sadece ihtiyaç kredilerinde değil emekli promosyonlarında da büyük fark attı diyebiliriz. Faizsiz kredilerinde kullanımı aşamasında kendi başına şartlar olduğunu unutmayalım. Nedir bunlar yine kredi sicili temiz olması gerekiyor ve geçmişte herhangi bir açık kalmış takip dosyası olmaması gerekiyor. Faizsiz kredi verirken bankalar özellikle kredi notu yüksek kişileri tercih ettikleri de bu bir gerçektir. Sonuçta gecikmesi olan ödemelerinde sıkıntı bulunan hiç bir müşteriyi bankalar müşteri olarak kendilerine dahil etmek istemezler. Faizsiz kredi tutarları 2022 yılı için oldukça düşük oldu. Akbank 7500 TL verirken İNG 5000 TL ile sınırlı kaldı. Bu rakamlar 2023 yılında kampanyaları olmaları durumunda 2 katına çıkacağını tahmin etmekteyim. Promosyon ödemelerinden tutun, maaş tutarları her şey 2, 3 katına çıkmışken bankaların faizsiz kredi jestleri de 2023 yılı için yapacakları kampanyalar en az 10 bin TL ve 15 bin TL olacağı kanaatindeyim.

Bankaların her dönem açıkladığı faizsiz kredi kampanyalarına yüksek ilgiden dolayı sizler için sürekli güncellenen bir liste hazırlamak istedim. Bu sayfadan faizsiz kredi kampanyalarını sürekli takip edebilir, faydalanmak istediğiniz kampanya hakkında doğru ve detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Güncel ve yeni kampanyalar açıklandıkça detaylar burada tarafımızca aylık olarak güncellenecektir. 

Faizsiz Kredi Veren Bankalar 2023 (Mart Güncel Liste)



  • İNG Bank faizsiz kredi 5000 TL : (İNG Bank faizsiz 5000 TL krediyi, sadece yeni müşterilerine özel tanımlamaktadır ve 12 ay vade imkanı sunmaktadır. Yani bu krediden faydalanabilmeniz için daha önce İNG'de hiç hesap açmamış olmanız gerekmektedir. Bunlardan daha önemli bir konu ise İNG faizsiz krediyi yalnızca kredi notu iyi olanlara vermektedir. Yani düşük bir skora sahipseniz faizsiz kredi almanız mümkün değildir. Başvuru yapmak için mobil şubeyi ya da müşteri hizmetlerini kullanabilirsiniz.)
  • Finansbank faizsiz kredi 20.000 TL : (Finansbank faizsiz krediler konusunda en yüksek rakamı vererek zirvede bulunmakta. 20.000 TL kredi veriyor ve üstelik 12 ay vade imkanı sunuyor. Finansbank'ın 20.000 TL faizsiz kredisinden yanlızca KOBİ'ler faydalanabiliyor. KOBİ’lerin bu verilen 20 bin TL faizsiz krediyi kullanabilmesi için, banka müşteriden kullandığı kredi tutarının 4 katı kadar nakit akış taahhüdü şartı istemektedir. Ve cirosu 8.000.000 TL'nin altında olan KOBİ'ler yararlanabiliyor.)
  • Akbank faizsiz kredi 7500 TL :  (Yüksek rağbet gören Akbank faizsiz kredi kampanyası yine sadece Akbank'ın yeni müşterilerine özel uyguladığı bir kampanya türü olup, 7500 TL'ye 12 ay vade seçeneği sunmaktadır. Akbank'tan 12 aylık 7500 TL faizsiz kredi kullanmanız durumunda aylık taksitleriniz 624 TL gelmektedir.)

Duyurulan her yeni kampanyada faizsiz kredi veren bankalar listesi güncellenecektir. Faizsiz kredi kampanyalarını kaçırmamak için takipte kalınız.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.