TEB'den Emeklilere 8 Bin TL PROMOSYON Parası

Tam promosyon kampanyaları bitti derken son bombayı TEB bankası patlattı. TEB emekli maaşını taşıyan emeklilere 8 bin TL'ye varan promosyon vereceğini duyurdu. TEB'in 8 bin TL'lik dev promosyon kampanyasından kimler faydalanabilir, maaş aralığına göre TEB'in promosyon ödemeleri hakkında tüm detaylar burada.

Bankaların promosyon yarışı ile şube önlerinde milyonlarca emeklileri görmek mümkün. Şuan hemen hemen tüm bankaların önünde uzun kuyruklar, emekli vatandaşlardan oluşuyor. Zor günlerden geçen ülkemizin vatandaşları bankaların promosyon kampanyaları ile bir nebze olsun sevinmiş vaziyette. Bir birleri ile rekabete giren emekliler hangi banka yüksek promosyon ödemesi veriyorsa, emekli maaşını o bankaya taşıyor. Maaş bankasına borcu olan emekliler borç transferli çözümler üretebilirken, sadece promosyon borcu olanlar ise kalan promosyon ödemesini yapıp yüksek promosyona yeniden başvurabiliyor. Bu sayede tazeleme yaparak yeniden 36 aylık bir promosyon sözleşmesi imzalamaktalar. Bankalar eş zamanlı promosyon kampanya tarihleri bitmesine rağmen kampanya sürelerini uzatma kararı almışlardı. En yüksek promosyon veren bankalar arayışına giren emekliler tam en yüksek rakam olan 7500 TL'yi aldıklarına sevinirken bir bomba da TEB bankasından geldi. TEB maaş taşıması yapan emeklilere 3 yıllık sözleşme karşılığında 8 Bin Türk Lirası ödeme yapmakta. 



ŞARTLAR: TEB 8.000 TL'lik promosyon ödemesi karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalatıyor ve 2 adet otomatik ödeme talimatı verilmesini istiyor.

EK ÖDÜL: TEB promosyona ek olarak yakınını maaş taşıması amacı ile şubelere getiren kişilere de 250 + 250 2 defa toplamda 500 TL ödül de veriyor.

MAAŞA GÖRE PROMOSYON ÖDEMELERİ

Maaş BandıNakit PromosyonEk PromosyonToplam Promosyon
0-1.499 TL500 TL5.000 TL5.500 TL 
1.500-2.499 TL625 TL6.125 TL6.750 TL
2.500 TL ve üzeri750 TL7.250 TL8.000 TL
Emekli maaşı taşıma işlemleri hakkında NASIL BANKA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILIR? faydalı bir yazı.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.