Denizbank faizsiz 20.000₺ kredi kampanyası şartları ve TÜM DETAYLAR

Faizsiz kredi veren bankalar arasında Denizbank’ta yerini aldı DenizBank başlatmış olduğu yeni kredi kampanyası ile birlikte 20.000 TL sıfır faizli kredi verdiğini duyurdu. Denizbank’ın sıfır faizli 20.000 TL kredi kampanyası hakkında tüm detayları sizler için burada derledik. 


DenizBank 10.000 TL’si kredi 10.000 TL’si taksitli nakit avans olmak üzere toplamda 20.000 TL Lik yeni bir faizsiz kredi kampanyası başlattığını açıkladı. DenizBank resmi internet sitesi aracılığı ile faizsiz kredi müjdesini duyurdu. Denizbank’ın yeni kampanyası belirli bir süre için geçerli olacaktır.0 faizli krediler ile ilgilenen sıfır faizli kredi kovalayan takipçilerimiz için hazırladığımız içeriğimizde Denizbank’ın sıfır faizli 20.000 TL kredi kampanyasını dair ödeme planı ve diğer ayrıntıları sizler için burada hazırladık.

DENIZBANK RESMI INTERNET SITESINDEKI SIFIR FAIZLI KREDI DUYURUSU




KREDİ BİLGİLERİ VE ÖZELLİKLERİ

- bu kredi kampanyasından 10.000 TL taksitli nakit avans ve 10.000 TL ihtiyaç kredisi olarak toplamda 20.000 TL kadar faydalanabilir. 

- bu kredi kampanyası 5.04.2023 ve 5.05.2023 tarihleri arasında geçerlidir. 

- Denizbank’ın faizsiz kredi kampanyası sadece ilk kez DenizBank müşterisi olanlar için hazırlanmıştır.

- bu kampanyadan kredi Skoru iyi olan vatandaşlar faydalanabileceklerdır. Yine bu kampanyadan DenizBank değerlendirme sürecinde müşterilerinin borç limit oranlarını genel borçluluk durumları ve kredi notunu göz önünde bulundurarak banka standartlarına uygun olması durumunda ve kredinin sigortalı olarak kullanılması sonucunda sıfır faizli kredi sağlayacaktır.

- kredinin hayat sigortasız kullanımı söz konusu olduğunda ise aylık faiz oranları %2.28 ile %3,60 arasında müşterinin borçluluk ve kredi skorunu göre kredi verilecek. 

- bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler maksimum altı aya kadar krediyi böldürebilecekler. 


ÖDEME PLANI




NASIL BAŞVURULUR?

Denizbank’ın sıfır faizli kredi kampanyasına başvurmak isteyen kişiler Denizbank’ın resmi uygulaması olan mobildeniz uygulamasını indirerek yeni müşteri ol kısmından ilk kez DenizBank müşterisi olarak kampanyaya başvuruda bulunabilirsiniz. Kampanyadan sadece uygulama üzerinden müşteri olan kişiler faydalanabilecektir. 


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.