ING bank 50.000₺ DÜŞÜK FAİZLİ %0,99’dan KAMPANYA BAŞLATTI

 ING bank 50.000 TL yeni kredi kampanyası hakkında bilgiler ,ing bankın 50.000 TL düşük faizli %0,99’dan yeni kredi kampanyası hakkında tüm ayrıntıları sizler için burada derledik. 


ING bank yeni duyurmuş olduğu kredi kampanyası ile dikkatleri üzerine topladı. ING bank yeni müşterilerine özel hazırladığı kredi kampanyasında 50.000 TL %0,99 faiz oranı ile şu şartlarda düşük faizli yeni bir kredi kampanyası hazırladı. ING bank yeni kredi kampanyasına sadece yeni müşteriler katılabilecekler. Bilindiği üzere birkaç haftadır kredi faizleri üç 60 ve dört seviyelerine kadar yükselmiş bulunmaktaydı ancak ing bank hazırlamış olduğu yeni kredi kampanyası ile birlikte kaçırılmayacak yeni bir fırsat sunmuş bulunmaktadır. 

İNG BANK YENI KAMPANYA DUYURUSU



KREDİ ÖZELLİKLERİ

- kampanya 50.000 TL ile sınırlıdır.

- kampanya 12 ay vade seçenekleri ile sınırlıdır. 

- kampanya ilk kez İNG müşterisi olanlar içindir. 

- kampanyadan faydalanmak için turuncu ekstra programına katılım sağlanıp aylık 2000 TL turuncu ekstra kartı ile harcama yapılması zorunluluğu bulunmaktadır. 


KİMLER BAŞVURABİLİR? 

- ING bank’ın 0,99 kredi kampanyasından kredi skoru iyi olan müşteriler faydalanabilmektedir. Başvurular ing bank müşteri hizmetleri ve ING bank şubelerinden yapılmaktadır. 

İNG BANK RESMİ SİTESİNDEKİ KAMPANYA DETAYLARI





Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.