Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası Başlattı TÜM DETAYLAR

Yapı kredi bankası üç ay ertelemeli kredi kampanyası hakkında bilgiler, yapı kredinin yeni başlatmış olduğu üç ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası kimlere veriliyor, yapı kredinin üç ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasına dahil tüm detayları burada sizler için hazırladık. 


İhtiyaç kredisi limitlerini kısıtlandığı şu dönemde bankalardan çok fazla yeni kredi kampanyası gelmiyor ancak yapı kredi bankasının son olarak hazırlamış olduğu kredi kampanyası dikkatleri üzerine çekti. Yapı kredi müşterilerine hazırladığı kredi kampanyasında üç ay Öteleme fırsatı sunmaktadır. Yani krediyi kullanmanız durumunda taksitler üç ay sonra başlıyor. Yapı kredi yeni hazırlamış olduğu üç ay ertelemeli kredi kampanyasını resmi internet sitesinde duyurdu.

YAPI KREDI ÜÇ AY ERTELEMELI YENI KREDI KAMPANYASININ DUYURUSU





KREDİ ÖZELLİKLERİ 

-  yapı kredinin üç ay ertelemeli kredisine yapı kredi mobil uygulaması ya da yapı kredi resmi internet sitesi online internet bankacılığından başvuruda bulunabilirsiniz. 

- yapı kredinin üç ertelemeli yeni kredi kampanyasına başvuracak olan kişilerin kredi Skoru minimum 1300 ve üzerinde olması gerektiğini düşünüyoruz. 

- üç ay ertelemeli kredi kampanyasına mevcut kredi kartları sonuna tüm limitleri kullanılmış yani borç limit oranına takılan kişilerin başvurması önermiyoruz. 

- üç ay ertelemeli kredi kampanyasına 36 aya kadar taksit  olabilmektedir. 

- erteleme yapılması durumunda ekstra taksit ertelemesi için ilave kredi faizi ekleneceği unutulmamalıdır. 

- üç ertelemeli yapı kredi kredi kampanyası başvuracak olan kişilerin ne kadar kredi alabilecekleri banka kredi politikaları tarafından değerlendirilecek ve kendilerine bir limit belirlenecektir. 

- banka kredi değerlendirme politikalarına uymayan müşterilerin kredileri olumsuz değerlendirilebilecek. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.