HALKBANK 6 Ay Ertelemeli 36 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başlattı

 Halkbank deprem bölgesindeki 11 il için altı ay ertelemeli 36 ay vadeli yeni bir ihtiyaç kredi kampanyası başlattı. Halkbank yeni ihtiyaç kredisi kampanyası başvurusu nasıl yapılır, Halkbank deprem bölgesinde ki vatandaşlar için deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır haberin tüm detaylarını sizler için burada derledik. 


Halkbank resmi internet sitesi üzerinden depreminde etkilenen deprem bölgesine ki vatandaşlarımız için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası duyurdu. Halkbank yapmış olduğu açıklamada deprem bölgesindeki vatandaşlara altı ay geri ödemesiz yani ertelemeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi vermeye başladı. Halkbank’ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına 11 ilde ikameti bulunan vatandaşımız başvuruda bulabilirler. 


HALKBANK RESMİ İNTERNET SİTESİNDEKİ KREDİ DUYURUSU



Halkbank yapmış olduğu duyuruda altı ay geri ödemesiz 36 ay vadeli bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası yanı sıra KOBİ müşterilerine özel bir yıl geri ödemesiz 36 ay vadeli kredi destek paketi oluşturduğunu da duyurmuş bulunuyor. Ayrıca bölgede yaşam kredi kartı kullanan tüm müşterilerine acil nakit ihtiyaçları için faizsiz ve masrafsız 5000 TL nakit avans tanımladıklarını da açıkladı. Halkbank 11 ilimizde bulunan depremzede vatandaşlarımız için hazırlanan kredi kampanyasına Halkbank şubelerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.