Finansbank Yeni Müşterilerine Özel 50 Bin TL 1,39’dan Kredi Kampanyası Başlattı

Finansbank yeni müşterilerine özel ₺50.000 düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Finansbank yeni müşterilerine özel 1,39 faizli 24 ay vadeli 50.000 TL kredi kampanyası hakkında tüm bilgiler ve haberin detayları.


Finansbank yeni bir kredi kampanyası başlattı. Finansbank başlattığı yeni kredi kampanyası daha önce bankanın müşterisi olmayan yeni gelen müşterilerine özel olduğunu duyurdu. Yeni gelen müşterileri gerekli kriterleri ve koşulları karşılaması durumunda 50.000 TL 24 ay vadeli %1,39 faiz oranı ile düşük faizli kredi vermeye başladı. Finansbank resmi internet sitesinde duyurulan düşük faizli yeni kredi kampanyasına dahil tüm detayları sizler için araştırdık. 


FİNANSBANK’ın KAMPANYA DUYURUSU



KREDİ ÖZELLİKLERİ

- QNB FİNANSBANK’ın %1,39 faiz oranı ile verilen düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası sadece yeni müşteri olanlara özel sunulmaktadır.

- Kampanya 50.000 TL ile sınırlıdır.

- Kampanya 24 ay vade ile sınırlıdır.


ÖDEME PLANI TAKSİT BİLGİLERİ



NASIL BAŞVURULUR?
Yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına Finansbank resmi internet sitesi aracılığı ile ya da Finansbank şubelerinden Finansbank müşterisi olarak başvuruda bulunabilirsiniz. Finansbank’ın yeni kampanyasına başvuran kişiler Finansbank’ın kredi değerlendirme politikalarına göre değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.