EYT’li EMEKLİLERE EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

EYT’li emeklilere en yüksek promosyon veren bankalar listesi, EYT’lere yüksek promosyon veren bankalar hangileridir? Mart 2023 ilk maaşlarını alması planlanan yeni emeklilere en yüksek promosyonu veren bankaların güncel listesi ve promosyon tutarları sizler için burada derledik.


Emeklilikte yaşa takılanlara özel bankaların vermiş olduğu promosyon tutarları ve yeni emekli olacak olanlara özel bankalar tarafından üç yıl maaş alma sözüne verilen promosyon ve ödül tutarlarını sizler için burada hazırladık. Hangi bankanın ne kadar maaş karşılığı ne kadar promosyon verdiği tüm listesini ve emeklilikte yaşa takılanlara özel en yüksek promosyon veren bankalar listesini sizler için burada derlemek istedik. 


EYT’liler İÇİN PROMOSYON KAMPANYALARI

Mart ayında ilk maaşlarını alacak olan emeklilikte yaşa takılanlar için tavan fiyat promosyon tutarı çeşitli rakamlar olarak bankalar teklif hazırlamış durumdadır. 8000 TL kadar olan promosyon tutarları yeni emekli olacak olan emeklilikte yaşa takılanlara özel hazırlanmış durumdadır. Buna göre şu ana kadar bankalar tarafından telleri özel hazırlanan promosyon teklifleri listesini sizler için derledik. 

FİNANSBANK 8000 TL’YE YÜKSELTTİ + 1200 TL KREDİ KARTI İNDİRİMİ





DENİZBANK





AKBANK






Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.