Prim Borcu Kapatma Kredisi AKBANK’tan %1,78’den

 Prim borcu olanlar için Akbanktan müjde niteliğinde bir açıklama yapıldı. Akbank prim borcu olan emeklilikte yaşa takılanlar için prim borcu kapatma kredisi düşük faizli yeni bir kampanya duyurdu. 


2.250.000 yeni emeklinin ilk maaşını almaya hazırlandı ülkemizde bir çok kişi prim borcundan dolayı para nakit arayışına koyulmuş bulunuyor. Bankalar ise sicili düzgün olan vatandaşlara prim borçlarına kapatmaları için ihtiyaç kredisi seçenekleri sunmaktadır. Şu zamana kadar bankalar arasında en uygun kampanyayı Akbank duyurdu diyebiliriz. Akbank prim borcu olan vatandaşlarımız için %1,78 den ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Akbank’ın kredi Skoru iyi olan vatandaşlar için oluşturmuş olduğu düşük faizli prim borcu kapatma kredisine dair ödeme planı taksit tutarları ve ihtiyaç kredisini tüm detaylarını sizler için burada rehber olacak bir içerik hazırladık. 

AKBANK RESMİ İNTERNET SİTESİNDEKİ EYT PRİM BORCU KREDİSİ DUYURUSU


BAŞVURULAR ŞUBEDEN

Akbank’ın açıklamış olduğu prim borçu olanlara özel kredi paketinden faydalanmak isteyenler aşşağıdaki istenen belgeler ile birlikte Akbank Şubelerine başvuruda bulunabilirler.

İSTENEN  EVRAKLAR

- nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
- SGK pirim borcu yazısı
- gelir belgesi
- prim gün sayısı ve SGK hizmet dökümü


ÖRNEK ÖDEME PLANI




Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.