Denizbank Borç Toplama Kredisi 250.000₺ Transfer Kredi Kampanyası Başlattı

 DenizBank 250.000 TL transfer kredisi kampanyası hakkında bilgiler, Denizbank’ın yeni başlattığı emeklilere özel 250.000 TL’ye kadar borç transfer kredisi hakkında detaylar emekli işletmeciler için hazırlanan yeni kredi kampanyasına dair örnek ödeme planları taksit tutarları ve kredinin tüm ayrıntıları sizler için burada hazırladık.


DenizBank emekler için çıtayı bir adım öteye yükseltti ve emekli işletmeciler için yani işletme sahibi emekliler için maaş taşıması karşılığında borç transferi kredisi vereceğini duyurdu. İşletme sahibi emeklilerin başka bankalara olan borçlarını kapatarak kendi bünyesinde borçlandırarak maaş taşıması ile Denizbanka maaşını taşıyanlara özel DenizBank 250.000 TL’ye kadar borç transferi kredisi kullandırıyor. Denizbank’ın emeklere özel duyurduğu yeni kredi kampanyasının ayrıntılarına değinelim.


RESMİ İNTERNET SİTESİNDEKİ DUYURU



KREDİ ÖZELLİKLERİ 

- Denizbank’ın 250.000 TL’ye kadar olan yeni kredi kampanyasından sadece emekli ve işletme sahibi olan kişiler faydalanabilir. 

- Emekli ve işletme sahibi olan kişiler başka bankalara olan borçlarını borç transferi kredisi ile denizbankta birleştirebilir ve maaşlarını buraya taşıyabilirler. 

- Denizbank’ın 250.000 TL’ye kadar hazırladığı kredi kampanyası 12 ay 36 ay vade seçeneği bulunmaktadır.

- Denizbank’ın yeni kredi kampanyası 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerlidir. 

BAŞVURULAR

- Yeni kredi kampanyasına Denizbank’ın herhangi bir şubesinden başvuru yapabilirsiniz. Başvuracak olan emekli işletmeciler Denizbank’ın kredi değerlendirme politikalarına uygun olmalıdırlar. 

- Başvuracak olan emekliler yasal takip (açık) yakın izleme ve benzeri gibi kredi sicilinde olumsuz durumlar olmamalıdır. 

- 250.000 TL işletmeci emeklere verilen kredi ye başvuracak olan kişiler kredi puanı 1000’in altında olan kişilere önermiyoruz. 

ÖRNEK ÖDEME PLANI



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.