Tatil Kredisi Veren Bankalar 2023; Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 10.000₺ TATİL KREDİSİ Başvurusu Nasıl Yapılıyor? TATİL DESTEK KREDİSİ (tüm detaylar)

 Ziraat Bankası’nın vermiş olduğu 10.000 TL tatil destek kredisi hakkında tüm detaylar, ziraat bankası tatil kredisi başvurusu nasıl yapılır, tatil kredisi veren bankalar 2023, ziraat bankasının tatil destek kredisi hakkında edindiğimiz bilgilerden oluşan kredi kampanyası hakkında tüm bilgileri burada sizler için derledik. 

Kış aylarını bitirdiğimiz şu günlerde vatandaşlarımız tatil planlarını şimdiden özellikle erken rezervasyonlarını yapmak için çeşitli tatil için kaynaklar ayırmaya hazırlanıyor. Kimileri otel rezervasyonu kimileri ise yazdıklarında tatil planları için kolları sıvamış durumunda. Son bir haftadır vatandaşlarımız bankalar üzerinden tatil kredisi kampanyası veren bankaların bizlerde sizler için tatil kredisi veren bankaların listesini derledik ve örnek ödeme planları ile aylık taksit tutarları ne kadar tüm ayrıntılarını sizler için burada hazırladık.


ZİRAAT BANKASI TATİL KREDİSİ KAMPANYASI 2023



Şartlar ve Ödeme Planı

- ziraat bankası tatil kredisinden faydalanabilmeniz için ziraat bankasının bireysel emeklilik sistemine kayıtlı olmanız gerekmektedir. 

- ziraat bankası tatil destek kredisinden yararlana bilmeniz için emekli ya da çalışan maaşınızı ziraat Bankası’ndan alıyor olmanız gerekmektedir. 

- ziraat Bankası’ndan 10.000 TL’ye kadar düşük faizli 1,54 altı ay geri ödemesiz ve 36 ay kredi vadesi seçeneği ile bu kampanyadan faydalanabilecekler. 

- ziraat bankası kredi kartı kullanıcıları için ise üç ay ödemesiz 15 ay vade seçeneği sunulmaktadır. 

- ziraat bankası tatil destek kredisinden faydalanabilmek için anlaşmalı turizm acenteleri aracılığı ile tatil rezervasyonu yaptırmanız gerekmektedir.



VAKIFBANK 



Tatil destek kredisi sunan bankalar arasında vakıfbank da bulunmaktadır. Vakıfbank maaş müşterilerine özel yine düşük faizli sadece tatil rezervasyonu amacı ile kullanabilecekleri tatil kredisi kampanyası oluşturmaktadır. Vakıfbank çalışan ya da emekli maaş müşterilerine özel yine 36 ay vadeye kadar tatil destek kredisi kampanyası sunmaktadır.




 Detaylı bilgi için  resmi internet sitesinden vakıfbank dan maaş alan müşteriler vakıfbank şubelerinden ya da müşteri temsilcilerinden bilgi alabilirler.

HALKBANK 
Üç kamu Bankası’ndan birisi olan Halkbank yine maaş müşterilerine çalışan ve emekli tatil rezervasyonu ve tatil harcamaları için tatil destek kredisi düşük faizli cazip kredi kampanyaları oluşturmaktadır. Halkbank dan maaş alan maaş müşterileri Halkbank şubelerinden düşük faizli tatildesin kredisi hakkında bilgi sahibi olabilirler. 



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.