BAYRAM İKRAMİYESİ 2 BİN TL OLDU! EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 7.500 TL OLDU! Vedat BİLGİN: Bayram İkramiyesi ve Emekli Maaşlarına Zam Yapılacak

Bayram ikramiyelerine zam yapılacak; Emekli maaş zammı haberi, Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Vedat bilgin emeklilere maaş zammı ve Bayram ikramiyesine zam müjdesini 22 mart 2023 tarihinde katılmış olduğu Türkiye emekliler derneği ziyareti sonrasında duyurdu. Vedat Bilgin emekli maaşları ve Bayram ikramiyelerine yeni bir zam yapılacağını açıkladı. 






Türkiye emekliler derneği ziyaretinde bulunan çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Vedat bilgin 22 mart 2023 tarihinde bir takım açıklamalarda bulundu. Bilgin dernek ziyareti sırasında yapmış olduğu açıklamalar da emekli maaşlarına ve Bayram ikramiyelerine değindi emekli maaşlarının güncellenmesi en düşük emekli maaşının 5500 TL ile düşük kaldığını ifade eden bilgin emekli maaşlarının yanı sıra emeklilerin her iki bayramda almış olduğu 1100 TL'lik ikramiye ücretini de yükselteceklerini açıkladı. 

Vedat bilgin konuşmasında;
 "5500 lira olan en düşük emekli maaşlarının şu anki şartlara göre düşük kaldığını gördük en düşük emekli maaşını yükseltebilecek alternatif modeller üzerinde çalışıyoruz çalışmamız bittikten sonra emeklilere nefes aldıracak enflasyon şartlarını ortadan kaldıracak bir düzenleme ile çalışma yapılacak" ifadesini kullandı.

BAKAN BİLGİN: ZAM KONUŞMASI - VİDEO


BAYRAM ÖNCESİ ZAM
1100 TL olan bayram ikramiyesi yapılacak olan zam ile birlikte bayram öncesi yükseltilecek. 


MÜJDE ERDOĞANDAN GELDİ



22 mart 2023 tarihli star televizyonuna katılan Erdoğan canlı yayında en düşük emekli maaşına 2 bin zam yapılarak EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 7.500 TL olduğunu duyurdu.


EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM!

Emeklilerin bayram ikramiyesi 1100 TL eden 2000 tl’ye yükseltildi müjdeyi Ak Parti grup başkanvekili Mustafa elitaş duyurdu. Bundan böyle emekler iki bayram ikişer bin TL bayram ikramiyesi alacaklar. 


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.