1 Milyon TL Faizsiz 1 Yıl Geri Ödemesiz KOSGEB Kredisi Verilecek

 1 milyon TL faizsiz kredi, 1 milyon TL faizsiz kredi desteği kimlere verilecek, KOSGEB tarafından verilen 1 milyon TL’lik faizsiz ve bir yıl geri ödemesiz kredi desteğinden kimler faydalanabilir? Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank‘ın müjdesini duyurdu işletmelere KOBİ’lere özel 1 milyon TL’lik faizsiz kredi desteğine dair tüm detaylar haberin ayrıntılarını sizler için burada derledik. 




Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Varank yaptığı açıklamada kOBİ’lere özel KOSGEB tarafından 1 milyon TL’lik faizsiz ve bir yıl geri ödemesi bulunmayan yeni bir kredi destek paketi hazırlandığını açıklamasını duyurdu. Mustafa Varank deprem bölgesi 11 elimizde bulunan, zarar görmüş Sanayi bölgeleri ve işletmeler için (orta) 1 milyon TL’ye kadar KOSGEB tarafından yeni bir kredi desteği verileceğini açıkladı.

KOSGEB FAİZSİZ KREDİ DETAYLARI

- İŞLETMENİN BÜYÜKLÜĞÜ VE HASARINA GÖRE 1 MİLYON LİRAYA KADAR DESTEK VERİLECEK

- FAİZSİZ KREDİDEN DEPREM BÖLGESİNDEKİ 11 İLDEKİ KOBİ İŞLETMELER ALABİLECEK

- HAFİF ORTA HASARLI 11 İLDEKİ İŞLETMELERİN 2023 YILI KOSGEB BORÇLARI SİLİNECEK

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank verilecek olan destek tutarının işletmedeki hasara göre belirleneceğini ve işletme büyüklüğüne göre faizsiz KOSGEB kredi tutarının 1 milyona kadar çıkacağını açıkladı. KOSGEB acil destek kredisini devreye aldıklarını duyuran Varank, ayrıca KOSGEBe olan işletme sahiplerinin borclarini da 2023 yılı için silineceğini duyurdu. 

1 yorum:

  1. Nasıl başvuru yapılır keşke onu da yazsaydın

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.