Halkbank 50.000₺ Faizsiz ‘Can Suyu Kredisi’ Başvurusu Nasıl Yapılır? TÜM DETAYLAR

 Halkbank tarafından verilen 50.000 TL faizsiz kredi hakkında bilgiler, Bakanı Nureddin nebatinin müjdesini verdiği Halkbank 50.000 TL sıfır faizli can suyu  kredisi hakkında edinilen tüm detayları sizler için burada derledik.

Yaşanan zorlu günlerin sıkıntısını atlatabilmek hayata dönebilmek için devlet çeşitli adımlar atmaya devam ediyor. Bankalar 11 deprem bölgesindeki ilimize ve bu ildeki vatandaşları özel kredi kampanyaları ve destek paketleri ile yaraları sarmak için çeşitli çözümler olanaklar sunmaktadır. Devletimiz de esnafın deprem bölgesi illerinde faaliyete geçebilmesi için yeniden işlerini düzenlerini kurabilmeleri amacıyla çeşitli kredi destek paketleri hazırlamaktadır. Son olarak 8 Mart Dünya kadınlar Günü’nde Bakanı Nureddin nebati Twitter hesabı üzerinden bir takım müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu. Ekonomi Bakanı nebati Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda devletin Halkbank aracılığı ile kadın esnaflara özel sıfır faizli 50.000 TL yeni bir kredi destek paketini hazırladığını ve başvuruların hızla önümüzdeki günlerde başlayacağını duyurdu. Ekonomi Bakanı nebati Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar attığı tvitleri sizler için burada derledik. Ayrıca kredi başvuru şartları kimlerin bu 50.000 TL’lik kredi desteğinden faydalanabileceğine dair nasıl başvuruda bulunacağına dair tüm detayları sizler için hazırladık.




BAKAN NUREDDİN NEBATİ’nin FAİZSİZ 50.000₺ KREDİ MÜJDESİ



KREDİ ÖZELLİKLERİ 

- sıfır faizli kredi destek paketi Halkbank tarafından sağlanmaktadır.

- Can suyu kredi destek paketi ile kadın işletmeciler 50.000 TL üstü sınırlı sıfır faizli kredi desteğinden faydalanabilecekler.

- kredi sadece işletme giderlerinde kullanılabilecektir. 

- kredi desteği deprem bölgesindeki 11 ilimizdeki işletmeler için hazırlanmıştır. 

- faizsiz kredi desteği 36 ay vadeli ve bir yıl geri ödemesiz şekilde ayarlanmıştır. 

- başvurular önümüzdeki günlerde Halkbank şubelerinden gerçekleşecektir. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.