SGK’da EYT Hazırlığı; 28 Şubat TBMM Açılıyor! GÜNDEM EYT Olacak!

 Sosyal güvenlik kurumlarında EYT hazırlığı devam ediyor. 2.250.000 Vatandaşı ilgilendiren emeklilikte yaşa takılanlar meselesi 28 Şubat Salı günü TBMM’nin açılması ile birlikte çözüme kavuşturulacak. 

Emeklilikte yaşa takılanlar nefesleri tuttu 28 Şubat Salı günü Türkiye büyük millet Meclisi’nin açılması ile birlikte meclis gündemine alınacak olan yasanın yürürlüğe girerek mar en geç Nisan ayında ilk maaşlarını alacak olmalarının heyecanını yaşıyor. Salı günü açılacak olan meclis ilk gündem maddesi olarak EYT konusunu değerlendirecek ve karara bağlanmasının ardından EYT konusu resmi Gazete’de yayınlanarak resmen yürürlüğe girecek.


SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINDA HAZIRLIK

Sosyal güvenlik kurumlarında emeklilikte yaşa takılanlar için afiş ve masalar hazırlanması da bu meselenin kesin çözüleceğini düşündürmektedir. 

İŞTE O İLANLAR


4447 sayılı kanuna göre emeklilikte kademeli geçiş tablosu teller için bilgilendirici niteliğindeki liste Sosyal güvenlik kurumlarında yayınlanmasının ardından gözler 28 Şubat 2023 tarihine yani Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılacağı güne çevrildi. Meclisin iki önemli gündem maddesi deprem felaketi ve emeklilikte yaşa takılanlar olması bekleniyor. Sosyal güvenlik kurumlarındaki tablolar vasıtasıyla vatandaşlar soru sormadan bu tablolar ile bilgilenip gerekli formları doldurabilecekler. 

TWİTTER’DA EYT İLE İLGİLİ ÖNEMLİ PAYLAŞIMLAR




Emeklilikte yaşa takılanlar ve 28 Şubat 2023 tarihinde herhangi bir gelişme olması durumunda sizlere buradan detaylarına kadar bilgilendireceğiz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.