Fibabank Paycell ile 50.000₺ İhtiyaç Kredisi Veriyor (Kefilsiz, Gelir Belgesiz)

 FIBAbank Paycell uygulaması ile 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi veriyor. Fibabanka Paycell 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır ihtiyaç kredisinin özellikleri nelerdir? Paycell 50 bin TL ihtiyaç kredisi hakkında tüm detayları size için araştırdık. 

Paycell, Fibabanka yeni bir kampanya ile 36 ay vade seçeneği 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başlatmış bulunmakta. Üstelik kredi işlemleri tamamen dijital ortamda tamamlanarak kredi şartları arasında kefil ya da gelir belgesi bulunmuyor. 

FİBABANK PAYCELL İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI DUYURUSU


KREDİ ÖZELLİKLERİ

- FIBA banka 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu 36 ay vadeye kadar böldürme imkanımız bulunuyor.

- Fiba banka tarafından sağlanan ihtiyaç kredisi onaylanan tutarlar banka tarafından müşteri bazlı belirleyerek maksimum 50.000 TL’ye kadar verilmektedir. 

- ihtiyaç kredisi başvurusu onaylanan kişilerin bankaya gelir belgesi ibraz etmelerine gerek bulunmuyor ve kefil şartı aranmıyor.

- ihtiyaç kredisi Fiba banka tarafından sağlanmakta olup Paycell FIBA bankın başvuruyu aldığı uygulamanın adıdır. 

- ihtiyaç kredisine başvuracak olan kişiler kredilerinin onaylanması durumunda Paycell kartlarına kredileri aktarılmaktadır. 

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?




FIBA bank tarafından verilen 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu paycell.com.tr resmi internet sitesi üzerinden ya da PAYCELL mobil uygulaması üzerinden yapılabilmektedir. Uygulama üzerinden yapılan başvurularda FIBA bank görüntülü görüşmeyle müşterisi olunduktan sonra başvuru tamamlanmaktadır. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.