İşbankası Nays ile 1,36’dan Kredi Veriyor!

İş Bankası NAYS uygulaması ile 1,36 faiz oranı ile nakit kredi kampanyası başlattı. İş bankasının NAYS uygulamasını indirerek NAYS kart sahibi olan müşterilerine özel düşük faizli kredi kullanımı yapabilmeniz mümkündür. İŞ BANKASI yeni uygulaması hakkında tüm detayları sizler için burada hazırladık. 

Bir uygulama düşünün ki kendi içerisinde para transferleri tamamen ücretsiz, çeşitli market kırtasiye bir çok anlaşmalı işlerle harcamalarında %20’ye varan indirimler sunuyor, bir arkadaşınızı davet ettiğinizde size ödül veriyor, 18 yaşından küçük olsanız dahi veliinizin rızası ile size hesap açıyor. İş Bankası yeni uygulaması Nays ile gerçekten büyük bir fark yaratıyor, geçtiğimiz günlerde reklamlarda izlediğimiz yeni uygulamanın tanıtımı, uygulamaya dair tüm detayları sizler için burada hazırladım. 

İŞ BANKASI NAYS UYGULAMASI 

Nays yeni uygulamasını İş Bankası resmi internet sitesi isbankasi.com.tr adresinden indirebilirsiniz ayrıca Nays resmi internet sitesi naysapp.com.tr üzerinden uygulamaya kayıt olup bir hesap oluşturabilirsiniz. 



 

İŞ BANKASI NAYS FAİZ ORANLARI



TANITIM VİDEOSU (ACUN ILICALI)




Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.