QNB Finansbank %1,39’dan 50.000₺ İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Finansbank’ın  müşterilerine özel sunduğu 1,39 faiz oranı ile 50.000 TL’ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında bilgiler, QNB Finansbank’ın düşük faizli yeni kredi kampanyası detayları, kredinin özellikleri, taksit tutarları, maliyet ve toplam geri ödeme tutarlarına dair Finansbank’ın yeni kredi kampanyası hakkında tüm bilgiler. 


2023 yılı bankalar nezdinde yeni düşük faizli kredi kampanyaları ile birlikte geldi diyebiliriz. Bankalar yeni gelen müşterilere cezbedici piyasanın altında düşük faizli yeni kredi kampanyaları sunmaya devam ediyor. Düşük faizli yeni kredi kampanyalarına son olarak katılan banka Finansbank oldu. Finansbank duyurduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile %1,39 faiz oranı ile karşımıza çıkıyor. Finansbank duyurmuş olduğu yeni kampanyada sadece yeni gelen müşterilere özel sundu kredi kampanyası 24 ay gibi geniş vade seçeneği de bulunduruyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler için kredi özellikleri ve koşullarını aşşağıda anlatacağız, Finansbank müşterisi olan kişilere özel olarak sunulmaktadır. 

Finansbank resmi internet sitesindeki 50.000 TL’lik ihtiyaç kredisi kampanyasının duyurusu 




KREDİ ÖZELLİKLERİ

- Finansbank’ın düşük faizli yeni ihtiyaç kredisi kampanyasından son bir yıl içerisinde Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmayanlar faydalanabilir.

- Bu düşük faizli kredi kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin Finansbank da mevcut kredileri olmaması gerekmektedir.

-  Bu kredi kampanyası sadece %1,39 faizli olup 24 ay vade ve 50.000 TL’ye kadar sınırlıdır.

BAŞVURU NEREDEN YAPILIYOR?

- Finansbank’ın düşük faizli yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurmak isteyen kişiler Finansbank resmi internet sitesi aracılığı ile yapabilirler ayrıca Finansbank müşteri hizmetleri kanalı ve tüm Finansbank şubelerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.