EHLİYET AFFI, CEZA PUANLARI SİLİNECEK ve TRAFİK CEZALARINA KISMİ AF

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Ocak 2023 tarihi itibari ile ehliyet affı ve trafik cezaları ile ilgili müjde niteliğinde açıklamalarda bulundu! Ehliyet ceza ve ehliyet puanları sebebi ile ehliyetlerini kaybetmiş sürücüler için ceza puanlarının sileceğine dair bir takım açıklamalar yaparak ehliyetini kaptırmış olan kişilere müjdeler sıraladı!


Cumhurbaşkanı Erdoğan sürekli meclis gündemine taşınan ehliyet affı ile ilgili bir takım açıklamalarda bulundu. 23 Ocak 2023 tarihi itibari ile cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamalarda ceza puanları sebebiyle ehliyetini kaptırmış olan kişilerin ceza puanları silineceğini ve trafik cezaları ile ilgili de cezaların ödenmesi koşulu sunularak cezaların kısmi olarak silineceğini duyurdu. 


ERDOĞAN’DAN 2 BUÇUK MİLYON VATANDAŞA EHLİYET CEZA PUANI MÜJDESİ!




Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Ocak tarihinde yaptığı konuşmasında ;


 “Trafik ceza puanları ile ilgili bir müjdeyi sizler ile paylaşmak istiyorum. 


Yapacağımız düzenleme ile alkol uyuşturucu, ölümlü ve yaralamalı kaza, drift, aday sürücülük halleri dışındaki, ihlallerinden kaynaklı ceza puanları siliyoruz.


2,5 milyon sürücümüzün ceza puanının silinmesi ve 10 bine yakın ehliyetin iade edilecek sürecin hayırlı olmasını diliyorum.


” ifadelerini kullandı. 








Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.