FAİZSİZ 5.000₺ Denizbank 6 Taksitli Nakit Avans Kampanyası Başlattı

 DenizBank sıfır faizli 5000 TL nakit avans kampanyası hakkında bilgiler, Denizbank’ın yeni başlattığı %0 faizli altı ay taksitli nakit avans kampanyası hakkında bilgiler ve kampanyanın tüm detaylarını sizler için burada derledik.


DenizBank yeni başlatmış olduğu faizsiz 5000 TL taksitli nakit avans kampanyası ile 2023 yılı içerisinde ikinci kampanyasını duyurmuş oldu.


KAMPANYA KOŞULLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

 Denizbank’ın yeni 5000 TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyasına faydalanmak isteyen kişiler Denizbank’ın kredi kartlarından herhangi birine başvurup onaylanması durumunda kullanıyor olmaları gerekmektedir. Kampanyaya başvuracak olan kişiler Denizbank’ın kredi kartlarına mobil bankacılık internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunabilirler. Kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler DenizBank tarafından limitleri dahilinde 5000 TL taksitli nakit avans kullanabilecekler ve altı ay vade ile sıfır faizli ödeme imkanına sahip olacaklardır. DenizBank kredi kartı verme politikaları üzerinden başvuruyu değerlendirecek müşterinin herhangi bir yasal takibi olması durumunda başvuru olumsuz olarak değerlendirilecektir. Denizbank’ın yıllık aydatı bulunmayan kredi kartları bu kampanyadan faydalanamayacaktır ve mevcut kredi kartını iptal ettirip yeni bir kredi kartı başvurusu yapanlar da bu kampanyadan faydalanamayacaklardır.


%0 faizli 5000 TL altı ay vadeli taksitli nakit avans kampanyası hakkındaki DenizBank resmi internet sitesindeki duyuru


Denizbank’ın sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasına 31 Ocak 2023 tarihine kadar katılım sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.