%0,99 Faizli DENİZBANK 20.000₺ Kredi Kampanyası Başlattı!

 DenizBank 20.000 TL kredi kampanyası, Denizbank’ın %0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında bilgiler, DenizBank tarafından müşterilerine verilen düşük faizli yeni ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında tüm detaylar sizler için burada derledik.


DenizBank duyurduğu yeni kredi kampanyası ile %0,99 faiz oranı ile düşük faizli yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. DenizBank yeni kampanyası ile ilk kez müşteri olacaklara özel mobilden yapılan başvurularda %0,99 gibi piyasanın en uygun ihtiyaç kredisi faiz oranı ile karşımıza çıkıyor. Denizbank’ın cazip ihtiyaç kredisi kampanyası sınırlı bir süre olarak sunulmaktadır. DenizBank resmi internet sitesinde yayınlanan kampanya ile ilgili edinilen tüm bilgiler başvuru şekli ve kredi türünün detaylarına kadar sizler için araştırdık. 


DENIZBANK’IN RESMI INTERNET SITESINDEKI 20.000 TL IHTIYAÇ KREDISI KAMPANYASI DUYURUSU


NASIL BAŞVURULUR?

Denizbank’ın yeni yıl kredisi olarak duyurduğu kampanya düşük faiz oranı ile karşımıza çıkıyor. Denizbank’ın yeni duyurduğu 20.000 TL’ye kadar 0,99 faiz oranı ile kredi kampanyası 31 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. Bu tarihe kadar mobil bankacılık üzerinden DenizBank müşterisi olarak %0,99 faiz oranı ile 20.000 TL’ye kadar kredi kullanımı yapabilirsiniz.

ÖRNEK ÖDEME PLANLARI





Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.