İş bankası'ndan yeni gelen müşterilerine 10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans kampanyası

İş Bankası faizsiz 10.000 TL nakit avans kampanyası iş Bankası taksitli nakit avans kampanyası 10.000 TL yeni gelen müşterilerine özel kredi kartı onaylananlar için taksitli nakit avans kampanyası başlattı. İş bankası'nın yeni başlattığı 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kampanyası hakkında tüm bilgiler detaylar.

Bankalar yeni gelen müşterilerine özel faizsiz taksitli nakit avans kampanyalarına hız vermiş durumda. Faizsiz taksitli nakit avans veren bankalar arasına İş Bankası da dahil oldu. İş Bankası mobil bankacılıktan yeni müşteri olan kişilere kredi kartı başvuruları onaylanması durumunda 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kampanyası başlattı. İş bankası'nın faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından faydalanabilmek için internet üzerinden mobil uygulamasını indirip mobil bankacılıkta yeni müşteri ol sekmesinden yeni bir müşteri olmak ardından bir kredi kartı başvurusu yapmak gerekmektedir. İş Bankası bireysel kredi kartları ve iş Bankası ticari kredi kartları onaylama kişiler kartları limitleri dahilinde 10.000 TL'ye kadar olan kısımlarından faizsiz bir şekilde faydalanabilirler. İş Bankası faizsiz kredi kampanyası datsız kredi kartları iş Bankası vergi kart iş Bankası bayi kart ve kgf kart hariç olmaktadır. İş Bankası faizsiz taksitli nakit avans kampanyasına faydalanabilmek isteyen kişiler bireysel yada ticari kart sahibi olması gerekmektedir. Kart başvurusu onaylanan kişiler kartın kendilerine ulaşmasını beklemeden mobilden direkt olarak faizsiz nakit avans başvurusu yapabilirler 5 taksite kadar böldürebilirler. Müşteriler faizsiz kampanyadan sadece bir sefer yararlanabilmektedirler. Faizsiz taksitli nakit avans kampanyası 31 12 2022 tarihine kadar geçerli olacaktır. 

İŞ BANKASI RESMİ SİTESİNDEKİ FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS 10.000 TL'YE KADAR 5 AY VADELİ NAKİT KAMPANYASI HAKKINDAKİ DUYURU AFİŞİ 


NASIL BAŞVURULUR?

- İŞCEP MOBİL UYGULAMASINI TELEFONUNUZA İNDİRİN YA DA İŞ BANKASI RESMİ İNTERNET SİTESİNE GİRİP YENİ MÜŞTERİ OLMAK İSTİYORUM KISMINDAN YENİ BİR MÜŞTERİ OLUN.

- ARDINDAN İŞ BANKASI BİREYSEL KREDİ KARTI YA DA İŞ BANKASI TİCARİ KREDİ KARTLARINDAN BİRİNE BAŞVURUDA BULUN.

- KART BAŞVURUNUZUN SONUCU KISA SÜRE İÇERİSİNDE SİZE BİLDİRİLECEKTİR.

- KREDİ KARTI BAŞVURUNUZU ONAYLANMASI DURUMUNDA FAİZSİZ TAKSİTLİ 10.000 TL'YE KADAR NAKİT AVANS KAMPANYASINDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ. 

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.