Halkbank 350.000 TL Genç Girişimci Kredisi (35 Yaş Altına - 12 Ay Geri Ödemesiz)

Halkbank'ın 35 yaş altındaki gençlere verdiği 350 bin TL genç girişimci kredisi başvurusu nasıl yapılır? KOSGEB Halkbank işbirliği ile 350 bin TL genç girişimci kredisi hakkında detaylar gençlere verilen 350.000 TL genç girişimci kredisi nasıl alınır kendi işini kurmak isteyen gençlere özel sağlanan 12 ay geri ödemesi bulunmayan 350 bin TL genç girişimci kredisi hakkında tüm detayları sizler için araştırdık. 



Devletimiz kendi işini kurmak isteyen gençlere dev bir destek paketi açıkladı Halkbank aracılığı ile verdiği 350.000 TL tutarındaki dev Kredi desteğinin ayrıntılarını sizler için burada araştırdık. Devletimiz Halkbank aracılığı ile verdiği 35 yaşını doldurmamış KOSGEB eğitimini tamamlamış kişilere 12 ay geri ödemesi bulunmayan 350.000 TL tutarında genç girişimci kredisi veriyor. Halkbank genç girişimci kredisine üniversitelerin örnek verecek olursak eczacılık fakültesini bitirmiş 35 yaşını doldurmamış bir genç kendi eczanesini açabilmesi amacıyla devlet tarafından 350.000 TL ilk 12 ay hiçbir ödeme yapmadan ödemeler 1 yıl sonra başlayacak olup  60 ay vade ile eşit taksitler şeklinde ödenerek okulunu bitiren gençlere büyük bir fırsat kendi mesleklerini yapabilmeleri açısından büyük bir imkan sunmaktadır. İlk 12 ay geri ödemesinin bulunmaması da iş yerini ve işini kuran gençlerin bir yıl işini oturtabilmeleri için büyük bir olanak sunmaktadır. Genç girişimci kredisine başvuracak olan kişilere üniversiteden mezun olan üniversite öğrencileri okudukları bölüme bağlı işlerini kurabilmeleri için devlet desteği sağlanmaktadır. Öğrenciler böylelikle üniversiteden mezun olduktan sonra herhangi bir boşluğa düşmeden direkt kendi işlerini kurup hayata kolayca atılabilmeleri sağlanacaktır. Genç girişimci kredisi ile öğrenciler bulundukları bölümden mezun olduktan sonra devletimiz sayesinde kendi işlerini kurabilmeleri amacıyla büyük bir sermayeye sahip olacaklar. Genç girişimci kredisi Halkbank aracılığı ile sağlanmaktadır. Genç girişimci kredisine genellikle avukatlar, eczacılar, doktorlar, diş hekimleri , anaokulu mezun olan kişilerin anaokulu kurabilmeleri için devletimiz tarafından desteklenmesi,  yani özet geçmek gerekirse üniversiteden mezun olan bir kişinin mesleğini icra edebilmesi için okuduğu üniversite bölümü ile alakalı kuracağı bir işletmenin sermayesi olarak görülebilir. Genç girişimcilik kredisine başvuracak kişiler KOSGEB'in girişimci destek programını bitirmiş olmaları gerekmektedir ve aynı zamanda KOSGEB'e kuracakları işletme ile ilgili projelerini sunmak zorundadırlar. KOSGEB'in eğitim programlarını tamamlayanların projelerini sunan kişilerin projeleri onaylandıktan sonra halkbank'a yönlendirilerek Genç Girişimci Kredi desteğini alabilmektedirler. Kendi işini kuracak olan üniversiteden mezun olmuş kişiler 350 bin TL'ye kadar genç girişimci Kredi desteğinden faydalanabilirler. 

BAŞVURU ŞARTLARI

- GENÇ GİRİŞİMCİ DESTEK KREDİSİNİ 350 BİN TL'YE KADAR ALABİLMEK İÇİN KURMUŞ OLAN İŞLETMENİN KREDİYE BAŞVURACAK OLAN KİŞİNİN EN AZ %30 ORTAĞI OLMASI GEREKMEKTEDİR.

- 350 BİN TL'YE KADAR KREDİ DESTEĞİNE BAŞVURACAK KİŞİLER KOSGEB'İN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİ TAMAMLAMIŞ OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

- 350.000 TL KREDİ DESTEĞİNİ ALMAK İÇİN KİŞİLER PROJELERİNİ KOSGEB'E SUNUP ONAYLATMAKTADIR DAHA SONRA HALKBANK'TAN KREDİYİ KULLANABİLMEKTEDİRLER. 

- KREDİ DESTEĞİNDEN FAYDALANACAK OLAN KİŞİLER 35 YAŞINI GEÇMEMİŞ OLMALARI GEREKMEKTEDİR. 

BAŞVURU NASIL YAPILIR?
350.000 TL GENÇ GİRİŞİMCİ KREDİSİ BAŞVURUSU KOSGEB'İN RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDIKTAN SONRA YAPILABİLMEKTEDİR. 

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI'NIN 350.000 TL'LİK GENÇ GİRİŞİMCİ KREDİSİ DUYURUSU AFİŞLERİ

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.