Aralık 2022 aile destek paraları yatmaya başladı 10 aralık 2022 tarihine kadar tamamlanacak NASIL BAŞVURULUR ANLATIMI

Aralık ayı aile destek paraları yattı mı 2022 aralık ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatırılacak aile destek sosyal yardım paraları aralık ayı ödemeleri hakkında merak edenler için vatandaşlarımıza aldıkları sosyal yardımların ne zaman yatırılacağına dair tüm detaylar konuya ilişkin bilgilere sizler için hazırladık.

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı tarafından yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi ailelere verilen aile destek ödemeleri diğer adıyla aile sosyal yardım ödemeleri nakit yardımları aralık ayı 2022 dönemi için ödemeler başladı. Her ayın ilk haftası ila ikinci haftası arasında başlayan aile destek ödemeleri sosyal yardımları 10 aralık 2022 tarihine kadar tamamlanacağı öğrenildi. Devletten aile destek ödemesi alan vatandaşlarımız yardım başvurusu yaptıkları sırada verdikleri hesap numaraları ya da PTT hesaplarına aldıkları para yardımları aktarılacak. Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı Aralık 2022 döneminde de eğitim yardımları sağlık yardımları barınma ve gıda gibi birçok çeşitli yardımları ihtiyacı olan ailelere aktaracak. Sosyal yardımlara ihtiyacı olup da henüz başvurmayan kişiler için nasıl başvuru yapılır kısaca tekrardan değinmek isterim. 

ARALIK 2022 
2022 Aralık dönemi sosyal yardım ödemeleri 10 aralık 2022 tarihine kadar yapılacak. Nakit yardımı alanlar başvuru sırasındaki PTT adreslerine hesaplarına destek ödemeleri aktarılacak.

AİLE DESTEK SOSYAL YARDIMA İLK KEZ BAŞVURACAKLAR İÇİN NASIL BAŞVURULUR ANLATIMI

- EĞİTİM DESTEĞİ SOSYAL YARDIMLAR KIRTASİYE DESTEĞİ SAĞLIK DESTEĞİ NAKİT YARDIMI GİBİ BİRÇOK ALANDA AİLE DESTEK SOSYAL YARDIMINA BAŞVURUDA BULUNABİLİRSİNİZ. AİLE DESTEK SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİNİN BAŞVURULARINIZI ONAYLANMASI DURUMUNDA ISINMA YARDIMI GİBİ DOĞALGAZ FATURA ELEKTRİK FATUR A YARDIMLARINA DA OTOMATİK OLARAK BAŞVURUNUZUN ONAYLANMASI ANLAMINA GELECEKTİR. SOSYAL YARDIMA BAŞVURAN KİŞİLERİN BAŞVURUSU ONAYLANMASI DURUMUNDA YENİDEN ISINMA YARDIMI İÇİN BİR BAŞVURU YAPMALARINA GEREK YOKTUR.

BAŞVURU

- e-devlet'e girin ve arama kutusuna sosyal yardım yazın aile ve sosyal hizmetler bakanlığının sosyal yardım başvuru hizmeti bölümüne girin ve yeni başvuru kısmından başvurunuzu gerçekleştirin.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.