CEPTETEB VODAFONE KULLANANLARA 75.000 TL'YE KADAR 1,64'TEN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLATTI

CEPTETEB Vodafone ihtiyaç kredisi kampanyası TEB Bankası Vodafone ihtiyaç kredisi 75 bin TL'ye kadar düşük faizi kredi kampanyası hakkında bilgiler cepteteb 75.000 TL'ye kadar bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası nasıl kullanılır 1.64 faizli kredi kampanyası hakkında tüm detaylar.

Cepteteb Vodafone kullanıcılarına özel düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Vodafone kullanıcıları cepte teb'den yapacakları Kredi başvurusunu 1,64 gibi düşük faiz oranı ile 75.000 TL'ye kadar 36 aya varan vade seçenekleri ile kullanabilecekler. Cepteteb Vodafone işbirliği ile hazırlanan kredi kampanyası büyük rağbet görürken vatandaşlar için bu yeni Kredi kampanyasına nasıl başvuru yapılır cepteteb 75 bin TL 1, 64 faizli kredi kampanyasına kimler faydalanabilir bu konu hakkında cepteteb resmi internet sitesi ve Vodafone resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruları sizlerle paylaşacağız.

KAMPANYA VODAFONE MOBİL UYGULAMASINDA BÖYLE DUYURULDU

Örnek Ödeme Planı
Cepteteb ihtiyaç kredisini 36 ay vade ile geri ödeyebilmek mümkündür örnek verecek olursak 10.000 TL'lik bir kredi kullanımı durumunda 1,64 faiz oranı ile 12 ay vadede toplam geri ödenecek tutar 11.382 TL olmaktadır. 


KAMPANYADAN NASIL FAYDALANILIR ANLATIMI

Ceptetebin 75000 TL'ye kadar 1,64 faiz oranı ile oldukça cazip kredi kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler Vodafone resmi internet sitesi üzerinden kampanya sayfasına YANİ CEPTETEB RESMİ İNTERNET SİTESİNE bağlanıp başvuruda bulunulması gerekmektedir. Cepteteb ihtiyaç kredisi 1000 TL ile 75 bin TL aralığında 3 ve 36 ay vade seçenekleri ile kullanım mümkündür. 

KAMPANYA BAŞVURUSUNUN ONAYLANMASI DURUMUNDA MÜŞTERİ DANIŞMANLARI SİZİ ARAR VE KREDİNİZİ KULLANDIRMAK ÜZERE SİZİN YANINIZA GELMEK İÇİN RANDEVU İSTERLER SİZ NEREDEYSENİZ CEPTETEB MÜŞTERİ DANIŞMANLARI YANINIZA KADAR GELEREK GEREKLİ EVRAK VE DÖKÜMANLARI İMZALATARAK BAŞVURUNUZU TAMAMLARLAR DAHA SONRA CEPTE TEB İNTERNET ŞUBESİ VEYA MOBİL ŞUBEDEN KREDİNİZİ KULLANDIRIRLAR. CEPTETEBİN BU KAMPANYASINDAN BİR ABONE SADECE BİR DEFA FAYDALANMASI MÜMKÜNDÜR İKİNCİ BİR KULLANIM MÜMKÜN DEĞİLDİR.

KİMLER KAMPANYADAN FAYDALANAMAZ
Ceptetebin düşük faizli kredi kampanyasından aktif olarak Vodafone aboneleri faydalanabilir numarası kısıtlı dondurulmuş iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış kişiler ceptetebin kampanyasından faydalanamazlar. Cepte de beni düşük faizli kredi kampanyası yalnızca Vodafone kullanıcılarına özeldir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.