Akbank (FAİZSİZ) ₺10.000 "Hoşgeldin Kredisi" kampanyası başlattı! TÜM DETAYLAR

Akbank sıfır faizli hoş geldin kredisi Akbank ₺10.000 faizsiz kredi kampanyası başvurusu nasıl yapılır anlatımı akbank'ın yeni kampanyası 10.000 TL'ye kadar sıfır faizli kredi kampanyası hoş geldin kredisi kampanyası hakkında bilgiler ve kredi kampanyasına dair tüm detaylar.

Halkbank resmi internet sitesinden duyurduğu kampanya haberine göre müşterilerine 10.000 TL sıfır faizli yeni bir kredi kampanyası başlattı. Akbank mobilden müşteri olan yeni gelen müşterilerine özel hazırladığı Kredi kampanyasında müşteri olduktan sonra 10 gün içerisinde kredi başvurusu yapan kişilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız kredi verecek. Akbank'ın yeni duyurduğu Kredi kampanyasına dair yeni Kredi türünün özellikleri başvuru koşulları ve nasıl başvurulacağına dair tüm ayrıntıları sizler için burada derledik.

AKBANK RESMİ İNTERNET SİTESİNDE DUYURDUĞU SIFIR FAİZLİ 10.000 TL YENİ GELEN MÜŞTERİYE ÖZEL KREDİ KAMPANYASINA DAİR DUYURU VE ÖRNEK ÖDEME TABLOSU


ÖDEME TABLOSU

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

- Akbank'ın yeni Kredi kampanyasına Akbank mobil uygulaması üzerinden müşteri olarak mobil uygulama üzerinden başvuru yapılabilmektedir.

- Akbank'ın yeni kampanyası 13 Ocak 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır.

- Akbank'ın sıfır faizli kredi kampanyası 12 ay vade ve 10.000 TL ile sınırlıdır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.