KOSGEB'e Nasıl Kayıt Olunur 2023 - DETAYLI ANLATIM

KOSGEB'in desteklerinden nasıl faydalanabilir KOSGEB hibe desteklerine nasıl başvuru yapılır? Anlatımı 2023 KOSGEB'in işletmelere ve yeni işletme olacaklara vermiş olduğu para desteğine ve KOSGEB kredisine nasıl başvuru yapılacağına dair detaylı ve resimli anlatımı sizler için burada derledik aşağıdaki adımları takip ederek KOSGEB'in resmi internet sitesinden KOSGEB uzmanı ile belirlemiş olduğunuz dilediğiniz desteğe kurduğunuz iş ve firma aracılığı ile başvuruda bulunmanız mümkündür. KOSGEB'in dönemsel olan destekleri ve yeni destek paketlerini siz değerli ziyaretçilerimiz için KOSGEB haberlerini yayınlamaya devam edeceğiz. 


ADIM ADIM KOSGEB'E KAYIT OLMAK ANLATIMI

RESMİ İNTERNET SİTESİ 

KOSGEB.gov.tr 

Öncelikle KOSGEB'in resmi internet sitesi kosgeb.gov.tr'ye girin ve adım adım aşağıdaki anlattığım gibi resimli bir şekilde işletmenizi nasıl kaydettireceğinize dair KOSGEB eğitim programlarınıza nasıl katılacağına dair ve desteklere hangi yolu izleyerek başvuracağınıza dair tüm detayları sizler için burada derledim. KOSGEB'e başvurmak isteyen vatandaşlarımıza rehber niteliğinde bir içerik hazırladık.


KOSGEB'e başvuru nasıl yapılır 2023
işletmemi KOSGEB'e nasıl kaydettirebilirim 2023
KOSGEB'e nasıl kayıt olunur 2023


İşletmenizi yukarıda anlatılan gibi KOSGEB'e kayıt ettikten sonra verilen beyannamenin mevzuata uygunluğu KOSGEB uzmanı tarafından kontrol edilir. Almak istediğiniz ve planladığınız desteklere KOSGEB uzmanı ile görüşüp belirlenen desteğe başvuruda bulunabilirsiniz. KOSGEB desteklerinden faydalanabilmek için bu adımları uygulamanız yeterlidir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.