TOKİ ARSALARI son başvuru tarihi 15 Kasım 2022'ye uzatıldı! HEMEN BAŞVURUN!

TOKİ arsa satışları uzatıldı mı TOKİ arsa satışı son başvuru tarihi TOKİ arsa satışları hangi tarihe uzatıldı başvurular ne zaman bitiyor? 7 Kasım'da son bulan TOKİ'nin arsa başvuruları 15 Kasım 2022 tarihine kadar uzatıldı. 


Milyonlarca kişinin başvurduğu TOKİ konut projelerinin ardından arsa başvurularına da yine yüksek rağbet ve başvuru yapıldı. TOKİ'nin arsa satış başvuruları bitmesine rağmen cumhurbaşkanının talimatı ile başvuruların 15 Kasım 2022 tarihine kadar uzatılması sevinçle karşılandı. Arsa sahibi olup evini inşa etmek isteyen vatandaşlar e-devlet kanalı ile 15 Kasım 2022 tarihine kadar başvurularını yapabilecekler. Sosyal konut başvurusunda bulunup da konut başvurusu onaylanmayan kişiler de arsa başvurusu yapabilecekler. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ'nin arsa satış başvuruları ile ilgili uzatılma talimatı verdi. Cumhurbaşkanının arsa başvuru tarihlerinin 15 kasım'a alınmasının ardından pazartesi ve salı günü arsa başvurularında yüksek bir katılım olması bekleniyor.

TOKİ'nin arsa başvurusu e-devlet kanalı haricinde başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız Ziraat Bankası şubelerinden arsa satış başvurusunda bulunabilirler. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.