Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı 2023 - BAŞVURU NEREDEN YAPILIR?

Tapu ve kadastro genel müdürlüğü personel alımı 2023 ilanı başvurusu 2023 nasıl yapılır personel alım ilanı hakkında bilgiler tapu personel alım haberi ve diğer tüm detaylar.

Tapu ve kadastro genel müdürlüğü yayınladığı ilanda personel alımı yapacağını duyurdu. Tapu ve kadastro genel müdürlüğü sözleşmeli tekniker ve sözleşmeli büro personeli alımı yapacak. Yapılacak personel alımı için Tapu ve kadastro genel müdürlüğü birçok ilde 426 sözleşmeli personel kontenjanı ayırdı. Tapu ve kadastro genel müdürlüğü bünyesinde sözleşmeli personel olarak çalışmak isteyen vatandaşlar için başvuru bilgileri adaylarda aranan şartlar ve diğer  tüm detayları sizler için araştırdık. Tapu ve kadastro genel Müdürlüğü'nde çalışmak isteyen vatandaşlarımız için rehber niteliğinde bir yazı hazırladık.


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı 2023



İşte Tapu ve kadastro genel müdürlüğü tarafından yayınlanan personel alım ilanı ile ilgili ayrıntılar.

GEREKEN ŞARTLAR
Tapu ve kadastro genel müdürlüğü yayınlamış olduğu sözleşmeli personel alımı ilanında önlisans mezunları 2022 yılı KPSS b Grubu p93 puan türünden 7 0 ve üzeri puan alanlar personel alımı ilanına ve açılan kadrolara iş başvurusunda bulunabilecekler. Tapu ve kadastro genel müdürlüğü personel alımı 2023 ilanına başvuracak olan adaylar başvuru yaparken mezun oldukları üniversitelerin ön lisans programlarına uygunluğunu kontrol etmeleri gerekmektedir. Üniversitelerin farklı ön lisans programlarından mezun olan adaylar Tapu ve kadastro genel müdürlüğünün yayınlamış olduğu personel alım ilanına başvurmaları durumunda başvuruları kabul edilmeyecek olup geçersiz sayılması söz konusu olacaktır. Bu sebeple adaylar tapu ve kadastro'nun ön lisans programlarının aradığı kriterlerin uygun olduğundan emin olmaları gerekmektedir. 


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı 2023



BAŞVURULAR
Tapu ve kadastro genel müdürlüğü 426 personel alımı başvuru tarihleri belli oldu. Tapuda çalışmak isteyen adaylar başvurularını 1 Aralık ve 11 Aralık tarihleri arasında e-devlet kanalı aracılığıyla Tapu ve kadastro genel müdürlüğü sayfasından yapabilmekteler. ARAMA KUTUSUNA E-DEVLET ÜZERİNDEN TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ yazıp arattığınızda çıkan uygulamada iş başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca kariyer kapısı kamu işe alım sayfasından da başvurularınızı tamamlayabilirsiniz. 

BAŞVURU ADRESİ
https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.