Kredilere, Vergi Borçlarına, Prim Borçlarına Yeniden Yapılandırma 2023

Çiftçi kredilerine yeniden yapılandırma 2023 gelecek mi, vergi borçları yapılandırma haberi, prim borçlarına yeniden yapılandırma gelecek mi, kredilere yeniden yapılandırma bekleyen vatandaşlar için müjde niteliğindeki haberin detayları.

Çiftçi kredileri, vergi borçları ve prim borçları için yeniden yapılandırma fırsatı geliyor.

kredilere yeniden yapılandırma 2023


Hükümet vatandaşın taleplerini tek tek karşılamaya devam ediyor. Pandemide yazılan maske cezaları ve sokağa çıkma yasağını ihlal suçu cezalarının silinmesinden sonra, çiftçi kredileri vergi borçları ve prim borçları için yeniden yapılandırma müjdesi geliyor. Çiftçilerin tarım Kredi kooperatifleri aracılığı ile kullandıkları kredileri yeniden yapılandırma fırsatı ile ödenmemiş borçların ödenmesinde büyük kolaylık sağlanacak. Milyonlarca çiftçiyi etkileyen yeniden yapılandırma fırsatı, ödenmemiş borçların küçük taksitler ile ödenme fırsatı doğuracak. Yine aynı şekilde milyonlarca vatandaşımızın ödenmeyen vergi borçları yeniden yapılandırma müjdesi ile küçük taksitlerle ödemesinin yolu açılacak banka hesaplarında bulunan vergi borcundan kaynaklı e-hacizler kaldırılacak. Bağ-kurluların isteğe bağlı sigortalıların ödenmemiş prim borçları yine düzenlemeye girmesi bekleniyor. Yapılması düşünülen düzenleme ile prim borçlarının faizleri silinip ana para yapılandırılması söz konusu olabilir. 

Yeniden yapılandırma hangi borçları kapsayacak?

Olası yeniden yapılandırma gelir vergisini kapsayacak.

Kurumlar vergisi, ÖTV, MTV, trafik cezaları seçim ve nüfus para cezaları, KDV karayollarından usulsüz geçiş cezaları idari para cezaları, hazine alacakları.

Çiftçiler ve orman işçilerinin kullanmış olduğu krediler.

KOSGEB kredileri, yıllık aidatlar, aylık aidatlar organize sanayi bölgelerine verilen krediler, yeniden yapılandırma kapsamında bulunuyor.

Yeni yıl ile birlikte çıkacak olan yeniden yapılandırma düzenlemesi hakkında yeni bilgiler geldikçe düzenlemenin ayrıntıları belli olduğukça, ödeme planları hangi şartlarda düzenleme getirileceği, düzenlemenin bozulduğu durumlar, yapılandırma düzenlemesi hakkında tüm ayrıntıları sizler için takip ediyoruz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.