Tiktok Açılmıyor (Instagram, Twitter, WhatsApp) İNTERNET YAVAŞLADI!

Sosyal medyada büyük bir yavaşlama söz konusu 13 Kasım 2022 tarihi itibarıyla akşam saatlerinden sonra WhatsApp, Twitter, Facebook, TikTok ve Instagram'da kullanıcılar açılmama sorunu ile karşı karşıya kaldılar. 



Sosyal medya uygulamaları çöktü mü internette yavaşlama mı var milyonlarca kullanıcının aklındaki tek soru şu an bu. Tüm sosyal medyalarında aynı anda yaşanan yavaşlama konusu milyonlarca kullanıcı merakta bıraktı. An itibarıyla WhatsApp mesajları iletilmiyor, tiktok'ta videolar açılmıyor, Facebook'ta hiçbir sayfa açılmıyor, Twitter'da ise tweetler yüklenmiyor. İnternetteki yavaşlama sebebi henüz bilinmiyor ve ne zaman açılacağı merak konusu. Sosyal medya platformlarından henüz internetteki yaşanan yavaşlamaya dair herhangi bir açıklama yapılmış değil. Yine aynı şekilde internet sağlayıcıları Türk Telekom TTNET ve benzeri firmalardan yavaşlama konusuna dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Sorunun şu an itibarıyla sadece sosyal medya uygulamaları Twitter WhatsApp TikTok Facebook ve Instagram'da olduğu söz konusu. Tarayıcılarda herhangi bir problem bulunmuyor yani telefon tarayıcılarından arama yapıldığında web sitelerine erişim sağlanabiliyor. 

BTK BANT DARALTMASI UYGULADI, SEBEBİ TAKSİM PATLAMASI
Yavaşlamanın sebebinin Taksim patlaması görüntülerinin sosyal medya uygulamalarında yayılmasını önlemek olduğu öğrenildi.


Sosyal medyadaki yavaşlamaya dair tüm gelişmeleri anbean takip ediyoruz sizlere önümüzdeki saatlerde bir gelişme olması durumunda bilgilendireceğiz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.