Halkbank'ın 300.000 TL'lik kadın girişimci kredisi başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir detaylar

Halkbank kadın girişimci kredisi 300.000 TL kadın girişimci kredisi başvurusu nasıl yapılır? KOSGEB kadın girişimci kredisi hakkında bilgiler, Halkbank tarafından kadınlara özel sunulan 300.000 TL'lik kredi destek paketi hakkında tüm detayları sizler için bu başlıkta derledik. Kadın girişimcilerin finansman ihtiyacının giderilmesi amacıyla devlet destekli Halkbank tarafından girişimcilere özel sunulan dev kredi paketinin tüm detayları sizlerle.


HALKBANK KADIN GİRİŞİMCİ KREDİSİ NEDİR? NE KADAR VERİLİR? ÖZELLİKLERİ

- İşini ve iş yerini kurmuş kadın girişimciler için finansman desteğini sağlamaları amacıyla devlet tarafından verilen Halkbank kadın girişimci kredisi 300.000 TL'dir ancak işletmeyi kuran kadının kurduğu işletme henüz 6 ayını doldurmadı ise kredi tutarı 200.000 TL'dir. 

- 300.000 TL'lik kadın girişimci kredisi kullanan kişiler ilk 6 ay ödeme yapmazlar vade seçeneği ise 36 ay olarak belirlenmiştir.

- Kadın girişimci kredisi kurulmuş bir işletmenin kalkınmasının sağlanması amacıyla verilmekte olup yalnızca kadınlara verilmektedir.

- Kadın girişimci kredisi kullanan kadın işletmecilere kredinin haricinde ek olarak 10'ar bin limitli ek hesap ve kredi kartları da Halkbank tarafından tanımlanmaktadır.

KADIN GİRİŞİMCİ KREDİSİNDEN KİMLER FAYDALANABİLİR?

- sahibi ya da ortağı olduğu işletmenin yönetimine ve faaliyetlerine faal olarak katılan işletme sahibi kadınlar 300.000 TL'lik kadın girişimci kredisinden faydalanabilirler.

- İşletmenin en az %50'si kadın girişimciye ait olmalıdır.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?
KADIN GİRİŞİMCİ KREDİSİNE BAŞVURMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİ KADINLAR HALKBANK RESMİ İNTERNET SİTESİ HALKBANK.COM.TR ADRESİNDEN BAŞVURULARINIZI GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.


300.000 TL'LİK KADIN GİRİŞİMCİ KREDİSİ İLE İLGİLİ HALKBANK RESMİ İNTERNET SİTESİNDEKİ DUYURU


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.