Ziraat Bankası Öğrenciler İçin 100 Bin TL'ye Kadar Eğitim Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır İŞTE DETAYLAR

Ziraat Bankası öğrenciler için eğitim kredisi başvuru şartları, Ziraat Bankası eğitim kredisi hakkında detaylar, Ziraat bankası'nın öğrenciler için sağladığı 100.000 TL'ye kadar eğitim kredisi hakkında tüm detaylar başvuru bilgileri ve öğrenciler için verilen kredi kampanyası haberi. 

Ziraat Bankası yüzbinlerce öğrencinin eğitim masraflarının karşılanabilmesi amacıyla eğitim kredisi veriyor. Öğrenciler ve velilerin başvuru yapabileceği Ziraat Bankası eğitim destek kredisi, uygun faiz oranları ile 36 aya varan vade seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Ziraat Bankası öğrenci kredisi özellikle üniversite öğrencilerinin okul ücretleri eğitim masrafları ve çeşitli ihtiyaçları için ailelerine ya da direkt kendilerine verilebiliyor. Yapılan kredi başvuruları bankanın kredi kriterlerine göre değerlendirilerek öğrenciye ya da velisine eğitim kredisi kullandırımı sağlanabiliyor. Ziraat Bankası eğitim kredisini kullanan kişiler genellikle dershane özel eğitim kursları gibi ihtiyaçları için finansman amacıyla bu krediye başvurmaktalar.

EĞİTİM KREDİSİ DUYURUSU

 Ziraat Bankası resmi internet sitesinde eğitim kredisi duyurusunda; "her türlü okul kurs veya dershane giderlerinizin finansmanında eğitim kredisine hemen başvurabilirsiniz. 36 aya kadar varan vade imkanları ile geleceğinizi ara vermeyin." İfadeleri kullanılıyor. 

ZİRAAT BANKASI ÖĞRENCİ EĞİTİM KREDİSİ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

- Eğitim kredisi 50.000 TL'ye kadar olan kullanımlarda 36 ay vadeye bölünebiliyor.
- Ziraat Bankası öğrenci eğitim kredisi 50 ila 100.000 TL arasındaki kullanımlar 24 ay vadeye kadar bölünebiliyor.

ZİRAAT BANKASI ÖĞRENCİ EĞİTİM KREDİSİ KİMLER ALABİLİR?

- ZİRAAT BANKASI'NDAN ÖĞRENCİ EĞİTİM KREDİSİ DÜZENLİ GELİRE SAHİP OLAN ÖĞRENCİLER YA DA ÖĞRENCİLERİN VELİLERİ YA DA HERHANGİ BİR ÖĞRENCİNİN EĞİTİM MASRAFLARINI KARŞILAYAN BİR KİŞİYE KULLANDIRILABİLMEKTEDİR. 

ÖĞRENCİ KREDİSİNE BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER NELERDİR?
- Ziraat Bankası aracılığı ile öğrenci eğitim kredisine başvuracak olan kişiler öğrencinin okuduğu okuldan eğitiminin sürdüğüne dair öğrenci belgesi gerekmektedir.
- Başvuruda bulunacak kişinin ya da öğrencinin gelir belgesi istenmektedir.
- Başvuruda bulunacak kişiden nüfus cüzdanı pasaport ya da ehliyet gibi bir belge istenmektedir.

BAŞVURULAR NEREYE YAPILIR?

- ZİRAAT BANKASI EĞİTİM KREDİSİ BAŞVURULARI TÜM ZİRAAT BANKASI ŞUBELERİNDEN YAPILMAKTADIR.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.