Alışveriş Kredisi Veren Bankalar 2023 - İNG, Yapı Kredi (Faizsiz), Akbank, Fibabank, Garanti

Hangi bankalar alışveriş kredisi veriyor 2023 internetten alışveriş kredisi veren bankalar faizsiz alışveriş kredisi veren bankalar alışveriş kredisi kampanyaları cep telefonu için alışveriş kredisi 2023 internetten alışveriş yapmak isteyen milyonlarca kişinin merak ettiği bankaların güncel alışveriş kredisi kampanyaları hakkında bilgilendirici bir içerik hazırladık. 

Her gün milyonlarca kişi internet üzerinden çeşitli ürün siparişleri veriyor ihtiyaçlarını internet üzerinden görüyor. Özellikle pandemi döneminden bu yana online alışverişler büyük oranda artmış bulunuyor. Milyonlarca vatandaş market alışverişlerinden gıda giyim teknoloji  sağlık aksesuar ayakkabı ev eşyası mobilya ve daha birçok ürünü internet üzerinden satın alıyor. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin ödemeleri kapıda ödeme kredi kartı ile ödeme havale ile ödeme ve son olarak da alışveriş kredisi ile ödeme yöntemi tercih ediliyor. Son dönemde birçok banka artan talebi karşılayabilmek için vatandaşlara alışveriş kredisi imkanı sunmaktadır. Her banka müşterileri kendisine çekebilmek için kendi bankasından kredi kullandırabilmek için çeşitli alışveriş kredisi kampanyaları 2023 hazırlayarak belli bir miktara kadar faizsiz alışveriş kredisi imkanı sunuyor. Örnek verecek olursak banka 10.000 TL ve altı alışverişlerde müşterinin kredi notu ve kredi derinliği iyi derecede ise Bankası ile çalışma ve tanıştırma maksadıyla müşteriye sıfır faizli alışveriş kredisi seçeneği sunabiliyor. Böylelikle banka kendisine yeni bir müşteri kazanmış hatta sicili düzgün ve puanı yüksek olan müşterinin gönlünü kazanmış olabiliyor. Her banka yüksek kredi notuna sahip olan müşteriler ister ve en çok kredi kullanan müşterileri kazanmayı arzular. Birçok online alışveriş sitesi de bankalar ile anlaşma yoluna giderek ödeme yöntemi konusunda kendilerini oldukça geliştirmiş gözüküyor. Müşteri online alışveriş sisteminde bir ürünü sepete eklediği takdirde ödeme seçenekleri kısmında online alışveriş kredisi ile ödeme yapılması yönünde öne çıkarılıyor. Online alışveriş sitelerinde sadece birkaç dakika içerisinde müşteriye seçmiş olduğu ürün ya da ürünler için alışveriş kredisi kullandırılabiliyor. Kullandırılan alışveriş kredileri 36 aya kadar uygun faizler ile bölünebiliyor ve ödeme kolaylığı sağlanabiliyor. Yine bazı bankalar belli bir miktara kadar yeni gelen müşterilerine faizsiz alışveriş kredisi seçeneği bile sunabiliyor. Bizler de sizler için hangi bankaların faizsiz alışveriş kredisi seçeneği sunduğunu araştırıp hangi miktara kadar sizlere faizsiz alışveriş kredisi 2023 verebildiğini araştırıp bankaların listesini hazırladık. Yine ayrıca bankaların alışveriş kredisi kampanyaları hakkında en güncel faiz oranlarını editörlerimiz tarafından sürekli güncellenen başlığımızda bir araya derlemek istedik. İnternetten alışveriş yapmayı düşünen vatandaşlarımız için rehber niteliğinde bir liste hazırladık.


FAİZSİZ ALIŞVERİŞ KREDİSİ VEREN BANKALAR 2023 (GÜNCEL LİSTE)

YAPI KREDİ : Yapı Kredi yeni gelen müşterilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz alışveriş kredisi imkanı sunuyor. Yapı Kredi faizsiz alışveriş kredisinden faydalanabilmek için bankanın kredi kriterlerini karşılayabiliyor olmak gerekiyor. Yapı Kredi genellikle ve ağırlıkla kriter olarak Kredi skorunu göz önünde bulundurmaktadır. Yapı kredi'den alışveriş kredisi kullanacak olan kişiler anlaşmalı oldukları online alışveriş sitelerinden diledikleri ürünü satın alabilirler alışveriş kredisini de 12 aya kadar böldürebilirler. Ayrıca Yapı kredi'den 50.000 TL'ye kadar alışveriş kredisi kullanabilirsiniz. Yapı Kredi alışveriş kredisi ile cep telefonu alacaklar için 5.000 TL ve altına 12 aya böldürebiliyorsunuz. Yapı Kredi alışveriş kredisi ile cep telefonu satın alacak kişiler 5000 TL'nin üzerinde bir alışveriş kredisi kullanması durumunda yasalar gereği 3 ay taksit ile sınırlandırılmış durumdadır. 

Yapı Kredi alışveriş kredisi faiz oranları ve örnek ödeme planı; 

- Yapı Kredi ile Teknosa üzerinden yapacağınız alışverişlerde bir ürün almanız durumunda 2,79 faiz oranı ile 36 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar size limit tanımlanmaktadır.  
- Yapı Kredi alışveriş kredisi ile örnek verecek olursak 10.000 TL'lik bir ürün almanız durumunda 12 ay vade ile aylık taksit tutarı 1034'ye gelmektedir. Toplam geri ödeme tutarı ise 12.408 TL olmaktadır.

ING BANK : İnternet üzerinden alışveriş yapmak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği bankalardan birisi de ING banktır. ING bank Hepsiburada ile anlaşmalı banka olup her gün yüzlerce kişiye alışveriş kredisi kullandırmaktadır. Uygun faiz oranları ile öne çıkan ING bank yeni gelen müşterilerine ve mevcut müşterilerine alışveriş kredisi imkanı sunmaktadır. 

ING bank alışveriş kredisi örnek ödeme planı;
- ING bank üzerinden 12 ay vadeli ₺5.000'lik bir alışveriş kredisi kullanmanız durumunda aylık ödeyeceğiniz tutar 472 TL olup geri ödeme tutarı 5669 TL olacaktır. 

FİBABANK : Online alışveriş denildiğinde ilk akla gelen bankalardan birisi olan fibabank yıllardan beri en çok tercih edilen alışveriş kredisi veren ve e-ticaret siteleri tarafından tercih edilen bankalardan birisidir. Fibabank Hepsiburada ile anlaşması bulunmaktadır. Alışveriş kredisinde fibabank uygun faiz oranları ile öne çıkmaktadır. Fibabank üzerinden yapacağınız online alışverişlerde 36 aya kadar taksit seçeneği bulunur ve kredi üst limiti 50.000 TL'dir.

Fibabanka alışveriş kredisi örnek ödeme planı; fibabank üzerinden alışveriş kredisi kullanmanız durumunda 5000 TL için 12 ay vadeli alışveriş kredisi aylık taksit tutarı 472 TL olup toplam geri ödeme 5669 TL olacaktır. 

AKBANK: Hepsiburada gibi birçok online alışveriş siteleri ile anlaşması bulunan bankalardan birisi olan Akbank yeni gelen müşterilere özel faizsiz alışveriş kredisi seçenekleri sunmaktadır. Akbank alışveriş kredileri anlaşmalı alışveriş sitelerinden birkaç dakika içerisinde sonuçlanır. Seçtiğiniz ürünler sepetteyken krediniz kullandırılır, kısa sürede sonuç alınır. Akbank üzerinden 36 ay vadeye kadar 50.000 TL alışveriş kredisi kullanmanız mümkündür ancak cep telefonlarında vade sayıları sınırlandırılmış olup 5.000 TL üzeri cep telefonlarında yasa gereği 3 aya bölünmektedir. 

Akbank alışveriş kredisi örnek ödeme planı; online alışveriş siteleri üzerinden yapacağınız internet alışverişlerinizde Akbank'tan 5000 TL kullanmanız durumunda 12 ay vade seçeneği ile faydalanabilirsiniz. 5000 TL için aylık taksit tutarımız 487 TL olacaktır. 5.000 TL'nin 12 ay vadede geri ödeme tutarı ise 5844 TL'dir. 

GARANTİ : Alışveriş siteleri ile en çok anlaşması bulunan bankalardan birisi de garanti bankasıdır. Garanti bankası'ndan alışveriş kredisi kullanmayı düşünen vatandaşlar en fazla 50.000 TL alışveriş kredisi kullanabilirler 36 ay vadeye kadar böldürebilirler. Garanti bankası'nın da belirli bir limite kadar belirli bir skoru olan müşterilerine vermiş olduğu faizsiz alışveriş kredisi seçenekleri bulunmaktadır. 

Garanti Bankası alışveriş kredisi örnek ödeme planı; 
Garanti bankası'ndan 5.000 TL'lik bir alışveriş kredisi kullanılması durumunda 12 ay vadede aylık ödeme 487 TL olacaktır. Toplam maliyet ise 5844 TL'dir.

Türkiye'de online alışveriş sitelerinde en sık kullanılan bankaları sizler için listeledik örnek ödeme planlarını aylık taksit tutarlarını güncel faiz oranları ile birlikte sizlerle paylaştık. Alışveriş kredisi kullanacak olan vatandaşlarımız özellikle cep telefonu için alışveriş kredisi 2023 güncel listesi bankaların alışveriş kredisi kampanyaları hakkında tüm gelişmeleri güncel kampanyaları bu başlıkta editörler tarafından güncellenecektir. Şu an için en sık tercih edilen bankalar listesi bunlar olup bu 4 banka yeni gelen müşterileri ve mevcut müşterilerine Kredi skorunun iyi olması durumunda faizsiz alışveriş kredisi seçenekleri sunabilmektedir. Güncel Kredi kampanyalarına dair gelişmeler oldukça sizleri bilgilendireceğiz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.