Halkbank'ın 45 yaş altına verilen 400 bin TL'lik cesur girişimci kredisi hakkında her şey

Halkbank'tan cesur girişimci kredisi nasıl alınır? Halkbank cesur girişimci kredisi 400.000 TL 45 yaş altına verdiği Halkbank cesur girişimci kredisi başvurusu nasıl yapılır? Halkbank'ın iş kurmak isteyen vatandaşlara özel sunduğu 400 bin TL'lik düşük faizli dev kredi desteği ile ilgili tüm ayrıntıları burada derledik.


Halkbank her yaş grubuna özel kredi destek paketleri ile işini kurmak isteyen vatandaşların arkasında durmaya devam ediyor. Son olarak duyurulan yeni cesur girişimci kredisi ile 45 yaş altındaki vatandaşların kendi işini kurması amacıyla 60 ay vadeli 400 bin TL kredi desteği sunuyor. Halkbank 400 bin TL cesur girişimci kredisi üniversite mezunlarına verilmektedir. Cesur girişimci kredisinden faydalanacak olan kişiler kolay bir ödeme planı ile çok uygun faiz oranları ile iş yeri açacak sermaye olarak büyük katkı almış olacak. Halkbank tarafından başlatılan cesur girişimci kredisi 400 bin TL'lik düşük faizli kredinin başvuru şartları ve diğer ayrıntılarına geçelim. 

400 bin TL'lik cesur girişimci kredisi kullanacak kişiler ilk 1 yıl geri ödemesiz olarak başlıyor, 60 ay gibi uzun bir vade seçeneği bulunuyor.

400 BİN TL CESUR GİRİŞİMCİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

- Üniversite mezunu olup en az 2 yıl iş deneyimine sahip olan 45 yaşının altındaki kişiler Halkbank'tan 400 bin TL'lik 60 ay vadeli cesur girişimci kredisi kullanabilirler. 

- Cesur girişimci kredisine başvuru yapmadan önce 400 bin TL'yi kullanacağınız bir projenizin olması gerekmektedir ve bu projeyi onaylatmanız gerekiyor, yani bu parayı hangi işi kuracağınız belgelemelisiniz. 

- Başvurular için Halkbank şubelerine müracaat edebilirsiniz.

HALKBANK RESMİ İNTERNET SİTESİNDE 400 BİN TL'LİK CESUR GİRİŞİMCİ KREDİSİ İLE İLGİLİ YAPILAN PAYLAŞIM


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.