Devletten Evlenen Gençlere 73 Bin TL ÇEYİZ PARASI başvurusu nasıl yapılır, kimlere çeyiz parası veriliyor?

Yeni evlenen gençlere çeyiz başvurusu nasıl yapılır, evlenen gençlere 73.000 TL çeyiz parası başvurusu, kimler çeyiz parası alabilir? Evlenmeyi düşünen milyonlarca gencimizi ilgilendiren 73.000 TL'lik çeyiz parası desteğinden faydalanmak isteyen kişileri ilgilendiren rehber niteliğindeki içeriğimizi hazırladık. 


Yeni evlenen gençlere devletten 73.000 TL çeyiz destek parası veriliyor. Devletin verdiği çeyiz parası milyonlarca gençler heyecan yarattı. 15 Kasım 2022 tarihli habere göre devletimiz yeni evlenecek çiftlere 73.000 nakit yardımı çeyiz parası verecek. 




Televizyon kanalı olan A haber'de yayınlanan habere göre devletimiz yeni evlenecek olan çiftlere dev bir destek verecek. Devletimizin verdiği bu büyük evlilik desteğin milyonlarca gencimizin ekonomisine destek sağlayacak. Çeyiz desteğinden faydalanmak isteyen gençler evlilik arifelerinde tüm beyaz eşya mobilya barınma gibi giderlerinin büyük bir çoğunluğunu devlet desteği sayesinde karşılayabilecek. 

73.000 TL çeyiz desteği başvuru şartları nelerdir?

- 27 yaşından önce evlenmek.
- 73000 TL çeyiz parasından faydalanabilmek için bankalara gidip çeyiz hesabı açmak gerekmektedir.

SİSTEMİN İŞLEYİŞİ 

- Bankalarda açmış olduğunuz çeyiz hesabında yaptığınız birikim tutarının yüksekliği kadar devlet çeyiz desteği vermektedir.
- Yani siz ne kadar bankada uzun süre çeyiz hesabında birikim yaparsanız devlet desteği o kadar artmaktadır.

73.000'YE KADAR ÇEYİZ PARASI İLE İLGİLİ A HABER TELEVİZYONUNDA YAYINLANAN HABERİN VİDEOSU VE HABERİN TÜM DETAYLARI İZLEYİN!







Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.