TSK Personeli Subay, Astsubay, Uzman Çavuş Promosyonları Ne Oldu? Açıklandı Mı?

Türk Silahlı Kuvvetleri personeli promosyon tutarları belli oldu mu, uzman çavuş subay astsubay askeri personel promosyonları ne kadar olacak? TSK promosyonları açıklandı mı? Devletimizin göz bebeği askerlerimizin promosyonları hakkında yaşanan tüm gelişmeleri sizler için derledik. 


Devletimizin yapı taşı ordumuz canımız Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin promosyon muamması devam ediyor. 16 Kasım 2022 tarih itibariyle henüz TSK personelinin promosyon tutarlarının yükseltilip yükseltilmeyeceği yeni yüksek rakamların ne kadar olacağı merak konusu. Yüzbinlerce askeri personelimiz açıklanacak olan promosyon tutarlarını beklemekte. Emniyet personelinin geçtiğimiz günlerde promosyon tutarları açıklanmış EGM teşkilat mensuplarına 27 bin lira promosyon ödemesi ile karara bağlanmıştı. Ancak uzun süredir tartışılan gündeme gelen devletimizin göz bebeği ordumuz TSK personelinin promosyon tutarları henüz karara bağlanmamış olup çeşitli basın ve yayın organlarında konu gündeme sık sık getirilmektedir. 





Özellikle TGRT haber televizyonu genel yayın yönetmeni Ercan Seki TSK personelinin promosyon talebini ve beklentisini sık sık gündeme getiren gazetecilerden biri olması sebebiyle kendisini gerçekten tebrik ediyor ve kutluyorum. TGRT haber genel yayın yönetmeni Ercan Seki yine geçtiğimiz gün açıkladığı bilgiler de Türk silahlı kuvvetlerinin promosyon konusuna dair, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar ile görüşmüş milli savunma bakanımız Hulusi Akar'ın en az 5 bankadan teklif isteneceğini ve en yüksek teklif veren banka ile anlaşılacağını açıkladığını duyurmuştu. 

BEKLENTİ 40 BİN TL
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin personellerinin ne kadar promosyon alacağına dair gündemde çıkan haberler ve en çok dile getirilen rakam 40.000 TL olması e İnşallah temennimiz odur ki bu rakamda anlaşma sağlanması ordumuzun değerli askerlerine her şeyin en iyisine layık olması dileğiyle önümüzdeki süreçlerde yaşanan TSK personelinin promosyon haberlerine ilişkin tüm detayları sizler için takipçisi olacağız tüm gelişmeleri sizlere bildirmeye çalışacağız.

Buradan TGRT genel yayın yönetmeni Ercan Seki beyefendiye gönülden teşekkürler eder, TSK personelinin taleplerini gündeme getirdiği için kendisine şükranlarımı sunuyorum.

Allah ordumuzu devletimizi milletimizi korusun ve muvaffak eylesin.

TGRT HABERDE ERCAN AĞABEYİMİZİN TSK PROMOSYON HABERİ



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.