Evlilik Kredisi Veren Bankalar 2023 - DÜĞÜN KREDİSİ

 Uygun ödeme koşullarına sahip düğün kredisi, düşük faizli evlilik kredisi veren bankalar 2023, evlilik kredisi 2023 güncel çeyiz kredisi kampanyaları ile ilgili bilgiler. Evlenmeyi düşünen çiftlere 250.000 TL tutarındaki çeyiz kredilerinin faiz oranları ve ödeme planı, kredi çekip evlenmeyi düşünenler için derlediğimiz faydalı bir içerik.

Yeni evlenecek olan çiftlere destek niteliğinde özel olarak bankaların oluşturduğu evlilik kredilerinin düşük faiz ve uygun ödeme planları ile müşterilere sunuluyor. Bankalar tarafından evlenen çiftlere destek amaçlı oluşturulan, düşük faizli krediler ile eş adayları, ev eşyası, takı, beyaz eşya, düğün masrafları gibi masrafları karşılamakta. Uzun vadeler ile ödemelerini yapmaktalar. Bazı çiftler ise düğünde takılan takılar ile çektikleri krediyi erken kapatma yoluna giderek faiz indiriminden faydalanabiliyorlar. Evlilik kredisinin temel amacı yeni evlenecek olan çiftlerin eğer çiftler çalışıyorsalar devlet desteği ile birlikte düğün öncesi masraflara çözüm bulabilmesi amaçlıdır. 

Şuan bilindiği üzere bir düğün yapmanın maliyeti artan fiyatlar ile birlikte en az 200.000 TL kadar tutmaktadır. Öncelikle mobilya, çeyiz paketleri güncel fiyatlarını inceleyelim.

BUZDOLABI + ÇAMAŞIR & BULAŞIK MAKİNESİ = 24.500 TL

evlilik kredisi 2023


TELEVİZYON : 10.000 TL 
(En uygun akıllı sistem bir televizyon 10.000 TL'den başlamaktadır.)

DÜĞÜN PAKETİ MOBİLYA : 40.000 TL (Ortalama bir mobilya grubu düğün paketi 40.000 TL civarındadır.)


DÜĞÜN SALONU : 30.000 TL (Her şey dahil düğün salonları ortalama 30.000 TL'den başlamaktadır.)

Gelinlik, çarşı masrafları, damatlık, kına, nişan, tutulacak evin kira, depozito bedelleri derken en ufak çaplı bir düğünün maliyeti belirttiğimiz gibi 200 bin TL'yi malesef günümüzde bulmakta. Rakamlar gerçekten uçmuş durumda. Pandemi sonrası yüksek enflasyon ile birlikte tüm rakamlar 2-3 katı kadar artmış vaziyette. Zamlanmayan hiç bir kalem ürün kalmamış durumda. Bu durumda bankalar da kredi limitlerinde değişikliğe gitti. İhtiyaç kredisi limitleri 300.000 TL'ye kadar çıkartılmış durumda. Şimdi isterseniz düğün kredisi veren bankalar 2023 yılı evlilik kredisi hangi banka vermekte bu konuya geçelim.

250.000 TL HALKBANK EVLİLİK KREDİSİ

Halkbank evlilik kredisi denildiğinde başta gelen bankalardan biridir. En uygun faizli evlilik kredisini Halkbank vermektedir. Halkbank evlilik kredisine başvuracak çiftler için başvuru şartları; 
  • Belediyeden alınan nikah işlemleri için nikah tarihi bulunan belge ibraz edilmelidir. 
  • Evlilik kredisi bulunan çiftlerin maaş dökümanları, gelir bilgileri ve belgeleri bankaya verilmelidir.
  • Düğün kredisi 2023 yılı başvurusu yapacaklar için kredi başvurusunda bulunacak kişilerin kredi sicilleri temiz olmalıdır, herhangi bir yasal takibi bulunmamalıdır. 

ÖDEME PLANI



AKBANK DÜĞÜN KREDİSİ
2022 yılında düğün kredisi veren bankalardan birisi de Akbank oldu. 2023 yılı yeni kampanyası gelir gelmez sizleri burada bilgilendirip güncellemesi editörler tarafından yapılacaktır. 31 Ağustos'ta süresi dolan Akbank düğün kredisi yeni evlenecek çiftlere özel düşük faizden verildi. Güncel kampanyası olması durumunda anlık bilgilendirme yapılacak.

İŞ BANKASI EVLİLİK DÖNEMİNDE FİNANSAL DESTEK 

Evlenecek kişilerin İşbank'ta çeyiz hesabı açarak %25 devlet desteğinden faydalanmaları mümkün. Birikimlerinin %25'i kadarı da devletten destek olarak verilmekte. İş Bankası çeyiz hesabına kayıt olmak için İş Bankası şubelerine gitmeniz gerekmektedir.

2023 evlilik kredisi, düğün kredisi yeni kampanyaları ilave edildikçe sayfa editörlerce güncellenecektir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.