Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımı 2023 Başvurusu - BAŞVURU KILAVUZU

Sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru kılavzu 2023 yılı uzman alımı başvuru bilgileri ve şartları uzman erbaş olmak isteyen adaylar için rehber niteliğinde faydalı bir içerik.

İçişleri Bakanlığı  Jandarma Genel Komutanlığında istihdam edilmek üzere 2023 yılı içerisinde alınacak olan sözleşmeli uzman erbaş adayları başvuruları başladı. Sözleşmeli uzman olmak isteyenler başvurularını 26 eylül 2022 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Sözleşmeli Uzman Erbaş Olmak isteyen kişiler için başvuru kılavuzu Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesinde yayınlandı. Başvuru ıklavuzunu eksiksiz biçimde okuyup sizden istenilenleri eksiksiz olarak tamamlayanlar ve koşulları yerine getirenler Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şerefli formasını üzerlerinde taşımaya hak kazanacaklar. Sınav öncesi ve sonrası neler yapılması gerektiği başvuru kılavuzunda detaylı anlatıldı. Sizlerden ricam sınavı geçemeyen Uzman Erbaş adayları üzülmesinler ve hayallerinden asla vazgeçmesinler. Bir sonraki sınavlarda yine şanslarınızı deneyin. Doğrusunu söylemek gerekirse asker olma arzusu genlerimizden geliyor ve çocukluk hayalimiz ancak çeşitli sıkıntılardan dolayı ben malesef sınavlara dahi giremedim. Çok istedim askerlik yaptığım yerde kalıp askeri personel olarak görevime devam etmeyi ancak malesef olmadı. Fakat askeri personel astsubay, uzmançavuş, subay vs. olamamış olmam içimdeki o heyecanı bitirdi mi? Hayır! Bir gün görev verilirse iş başa düşer ülkemizi savunma durumuna geçersek öncü birlik olarak önde gidenlerden olacağım. Vatan sevgisi gerçekten damarlarımıza, iliğimize kadar işlemiş.  ''Her Türk, asker doğar'' sözünün ne kadar doğru olduğunu askere gittiğimde anlamıştım. Ancak askere gittiğimde üzerlerindeki üniformanın ağırlığını taşıyamayan tipler de vardı. Sanki askerlik onlara adeta bir zulüm, çürük alıp kurtulma derdinde olanlara hayretle baktım hep. Hiç bir milli duyguya sahip olmayan bu tiplerden oldum olası nefret ettim. Adam 25 yaşına gelmiş bayrağa, göreve bir gram saygısı yok yazık. Sorumluluk bilincinden uzak bu modeller ile malesef 12 ay bir arada kalıp onlara doğruyu göstermeye çalıştık, vatan aşkını aşılamaya çalıştık. Kimilerinde değişim oldu ancak kimileri de ne söylesen nafile. 

2023 yılı uzman erbaş olmak isteyen kardeşlerime, sınava girip yüce TÜRK Ordusu'nun bir neferi olmak isteyen can parçalarım, sizleri seviyorum. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur sınavları kazanırsınız. O şanlı üniformayı giyip vatan için çarpışırsınız. 

Şimdi geçelim ; Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımı 2023 başvuru bilgileri ve Sözleşmeli Erbaş Alımı 2023 Başvuru Kılavuzu rehber niteliğindedir detaylı sonuna kadar okuyup uygulayın.



Sözleşmeli uzman erbaş alımı 2023 başvuru linki: 2023 sözleşmeli uzman erbaş temini son başvuru tarihi 26 Eylül 2022 olduğunu unutmayın. 
https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris 


2023 SÖZLEŞMELİ ERBAŞ ALIMI BAŞVURU KLAVUZU
https://www.jandarma.gov.tr/kurumlar/jandarma.gov.tr/Duyurular/2022/2023-SOZLESMELI-UZMAN-ERBAS-BASVURU-KILAVUZU.pdf



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.