Mazot Gübre Desteği Kaç Liraya Yükseltildi - EYLÜL 2022

 Pamuk üretücisine verilen mazot ve gübre desteği arttırıldı. Mazot gübre desteği kaç liraya yükseltildi detaylar, Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişçi'nin konuya ilişkin açıklamaları sizler için derledik.


mazot gübre desteği ne kadara yükseltildi?
 
mazot gübre desteği ne kadar oldu



Tarım ve Orman Bakanımız 18 Eylül 2022 tarih itibariyle çiftçiyi ilgilendiren güzel açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Vahit Kirişçi, pamuk üreticisine müjde niteliğinde verdiği açıklamalarda verilen mazot ve gübre desteklerinde büyük artışa gittiklerini belirtti. Üretimin desteklenmesi açısından çok olumlu bir gelişme olan desteğin arttırılması ile birlikte mazot gübre desteği kaç liraya yükseltildi yüzbinlerce tarımcının merak ettiği sorulardan biri oldu. Biz de sizler için sayın Kirişçi'nin açıklamasını yayınlıyoruz. 

Twitter üzerinden verilen desteğin arttılrılması müjdesini Prof.Dr.Vahit Kirişçi şu sözler ile duyurdu:  ''Pamuk üreticisi kardeşlerimize verdiğimiz mazot gübre desteğini 3 buçuk katına yükseltiyoruz. Mevcut fark ödemesi desteği ise 1,10 TL/kg olacak. Bu artış ile birlikte pamuğun kilogramına ortalama 1,65 TL destek vermiş olacağız. Hayırlı, uğurlu olsun. #SenÜretYeter''  



Yükseltilen mazot gübre desteği ülkemiz vatandaşlarımız hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bu bereketli topraklarda çiftçimize yardım etsin. Amin. 


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.