İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Faizsiz Kredi Desteği Başvurusu 2023

 İstanbul Kalkınma Ajansı faizsiz kredi desteği programı hakkında başvuru kılavuzu, İSTKA faizsiz kredi başvurusu 2023 nereden, nasıl yapılır, dijital dönüşüm kredisi hakkında tüm bilgileri sizler için burada toparladık.

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), işletmelerin dijital dönüşümü hızlandırmak, işletmelerin dijital dönüşüm teknolojilerine yatırım yapmasının sağlanması ve yerli teknoloji geliştiricilerin desteklenmesi amacı ile faizsiz kredi desteği programını duyurdu. İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından duyurulan faizsiz kredi desteği işletme sahiplerinde büyük heyecan yarattı. 200 milyon TL gibi dev bir bütçe duyuran İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) 'nın faizsiz ve ilk 6 ay geri ödemesiz kredi desteği ile ilgili başvuru kılavuzu, başvuru tarihleri ve programın amacına dair tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız.


işletmelere faizsiz kredi 2023


Faizsiz Kredi Desteği Hakkında 

istka faizsiz kredi 2023


  • PROGRAMIN ADI: DİJİTAL DÖNÜŞÜM İSTANBUL FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ PROGRAMI
  • AMACI: İstanbul’un katma değeri, teknoloji ve bilgi yoğunluğu yüksek ürün ve hizmetler ile küresel ekonomide söz sahibi olabilmesi ve küresel değer zincirinde üst sıralarda yer alabilmesi için işletmelerin üretim ve yönetim süreçlerinde dijital dönüşümünün gerçekleştirilmesi.
  • ÖNCELİKLERİ: İşletmelerin üretim ve yönetim süreçlerinde dijital dönüşüm çalışmalarının işletmeye özel olarak hazırlanmış yol haritası çerçevesinde gerçekleştirilmesi.
  • TOPLAM BÜTÇE: 200.000.000 TL
  • PROJE BÜTÇESİ: Asgari Tutar: 2.000.000 TL Azami Tutar: 5.000.000 TL
  • GERİ ÖDEME SÜRESİ: 24 Ay (İlk 6 Ay Geri Ödemesiz)
  • UYGUN BAŞVURU SAHİPLERİ: İşletmeler (Başvuru sahibi işletmeye ait dijital dönüşüm olgunluk analizi ve dijital dönüşüm yol haritasının hazırlanmış olması ve bu çalışmaların metodolojisi ile birlikte başvuru esnasında sunulması gerekmektedir.)
  • SON BAŞVURU TARİHİ: KAYS üzerinden son başvuru tarihi: 13/01/2023 Saat: 17:00 Taahhütname için son teslim tarihi: 20/01/2023 Saat: 17:00

Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı resmi internet sitesinde duyurulan Dijital Dönüşüm İstanbul Faizsiz Kredi Desteği Programı işletmelere göre tasarlanmış, 17.10.2022 tarihli İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) resmi internet sitesinde (www.istka.org.tr) yayınlanmıştır. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.