Öğrenciye 1300 TL kırtasiye NAKİT Desteği başvurusu başladı

 İhtiyacı olan öğrencilere 1300 Türk Lirası tutarında kırtasiye nakit desteği başvuruları başladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından muhtaç ailelerin çocuklarına okul okuyan öğrencilere 1300 TL kırtasiye ödemesi başvuruları hakkında önemli bilgiler.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına çok sayıda destek ile yeni eğitim ve öğretim yılında da milletimizin yanında varlığını hissettiriyor. Dar gelirli ailelerin faydalanabileceği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca verilen öğrenciye 1300 TL kırtasiye yardımı başvuruları dijital ortamda başladı. Kırtasiye yardımına başvuran öğrencilerin hane geliri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkililerince detaylı incelendikten sonra bir sonuca varılıyor ve kırtasiye desteği hesap numaralarına aktarılıyor. 

GERİ ÖDEMESİZ 1300 TL NAKİT

Enflasyon ile birlikte kırtasiye ürünlerine de yüksek zamlar yapılmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı harekete geçti. Kırtasiye ihtiyaçları için özel bir yardım destek paketi açıkladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı öğrenciye 1300 TL nakit destekte bulunuyor ve hiç bir geri ödeme istemiyor. Geri ödemesiz 1300 TL nakit desteğine başvuran öğrencilerin başvuruları 1 ila 2 hafta içerisinde sonuçlanıp paraları hesaplarına yatırılıyor.

BAŞVURULAR E-DEVLET'TEN



31 Aralık 2022 tarihine kadar sürecek olan 1300 TL nakit destek kırtasiye yardımı ücreti alabilmek için başvuruyu e-devletten yapabilirsiniz. E devlet'te arama kısmına Eğitim Öğretim Yardımı Talebi yazarak başvuru ekranına ulaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.