Faturasız Hat Fiyatları 2024 (Türk Telekom, Vodafone, Turkcell)

 Türk Telekom faturasız hat fiyatları 2024 yılı kontörlü Vodafone hat fiyatı ve Turkcell'in hat fiyatları hakkında bilgiler. Faturasız hat çıkartmak isteyen vatandaşların sim kart çıkartmaya gittiklerinde hangi GSM şirketi bir adet sim kart açtırmaya ne kadar ücret talep ediyor tüm detayları sizler için paylaştık.

Faturasız hatlar ilk yıllardan beri özellikle yüksek fatura korkusu yaşayanların tercihi olmuştur. Örnek verecek olursak telefon faturası üzerinden uygulama içi satın alımlardan, sebebi anlaşılamayan fatura aşımları kullanım tutarları, ekstra gelen ödemeler sebebiyle toplumun büyük kısmında faturalı hat korkusu bulunmaktadır. Hemen hemen faturalı hat kullananlar ile faturasız (kontörlü) hat kullananların sayısı birbiriyle yakın denilebilir. Bunun sebebi ise farkında olmadan yapılan aşımlar ve yüksek faturalar. Aslında GSM şirketleri son yıllarda aşımsız fatura yöntemi ile bu ekstra fiyatlara önlem almış durumda. Yani faturanın bir üst limiti belirleniyor, o limit aşılamıyor ve faturalandırma durduruluyor. Yine de kendini sağlama almak isteyen kişiler faturasız kullanıp bakiyesine her ay paket dakika internet paketleri seçeneklerini yükleterek kullanım sağlamakta. Hal böyle olunca her yıl zam yapılan faturasız hat çıkartma maliyetleri her şeyin fiyatında artış olduğu gibi bu da etkilendi diyebiliriz. Yeni yıl ile birlikte faturasız hat çıkartmak isteyen vatandaşlar %50 ila %75 oranında faturasız hat çıkartma ücretini zamlı ödemeleri ön görülmektedir. Örnek verecek olursak 100 TL'ye çıkartılabilen bir sim kart ücreti 2024 yılı itibariyle 150 ya da 175 TL arasında olacaktır. Türk Telekom, Turkcell veya Vodafone faturasız hat çıkartırken en sık alınan GSM firmaları bunlardır ancak bunların yanında PTT CELL BİMCELL gibi yeni faturasız yükle-kullan sistemli GSM şirketleri de hizmet vermektedir. Faturasız hat çıkartabilmek için kimliğiniz ile birlikte GSM bayine gidebilirsiniz. Faturasız hat çıkartmak için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir. 18 yaşından küçük kişiler velisi ile gitmek zorundadır. Şimdi isterseniz 2024 yılı faturasız hat fiyatlarını bir inceleyelim. Yeni yılda bizleri nasıl fiyatlar bekliyor birlikte değerlendirelim.

FATURASIZ HAT FİYATLARI




  • 2024 Turkcell faturasız hat fiyatları : Turkcell'den faturasız hat çıkartmak isteyen kişiler 2023 yılı içerisinde 320 ila 560 TL arasında bir rakam ödemek durumundaydı. Yeni yıldan itibaren 2024 yılı Turkcell hat fiyatlarının 700 Türk Lirası olması öngörülmektedir.
  • 2024 Türk Telekom faturasız hat fiyatları : Türk Telekom'dan 2023 yılı içerisinde faturasız kontörlü hat çıkartmak isteyen kişiler 325 TL civarında mağazalardan mağazalara değişkenlik gösteren ortalama 350 TL civarında hat açma bedeli ödemekteydiler. Ancak 2024 yılı Türk Telekom hat fiyatları 500 Türk Lirası civarında olacağı öngörülüyor.
  • 2024 Vodafone faturasız hat fiyatları : Vodafone'dan faturasız yükle-kullan sim kart çıkartmak isteyen kişiler 2023 yılında 300-420 TL arası bir sim kart açma bedeli ödemekteydiler. Yeni zamlı fiyatlar ile birlikte bu rakam 560 TL civarında olması öngörülüyor. 
EN UYGUN FİYAT BİMCELL
  • Bimcell uygun fiyatı ve hattın içerisinde yüklü hediye dakikalar internet ve sms paketi ile en uygun fiyat denilebilir. Bimcell 2023 yılında içi konuşma internet ve sms dolu sim kartları 250 Türk Lirası karşılığında açıyordu. Bu rakam 2024 yılı başında zamlanması muhtemel ve fiyatların 350 TL civarında olması öngörülüyor. Sim kart içerisinde yine içi dolu hediyeli bir şekilde verilecek.

2024 hat fiyatlarına ilişkin tüm güncellemeleri sizlerle paylaşacağız. Faturasız hat fiyatlarında yeni zamlar yapılması ve fiyatların değişmesi durumunda bu sayfada sizleri bilgilendirip, güncel rakamları yeniden paylaşacağız.

2 yorum:

  1. Türk Telekom hat fiyatı ne kadar yardımcı olur musunuz acaba

    YanıtlaSil
  2. aman gardaşım sakın yaklaşma 30 tllik faturamı 124 tl olarak yaptılar resmen soyuluyoruz

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.