Dünyayı 5.kez dize getiren Türk, Rıza Kayaalp HELAL OLSUN!

Dünyayı 5.kez dize getiren Türk, Rıza Kayaalp dünya seni konuşuyor! Türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı ve en başarılı güreşçisi Rıza Kayaalp 5.kez dünya güreş şampiyonluğu ile yine gurur kaynağımız oldu.

Sırbistan'da düzenlenen dünya güreş şampiyonasına büyük Türk Rıza Kayaalp adeta damgasını vurdu. Rakiplerini birer birer ezer Türk'ün aslanı Rıza Kayaalp yine şaşırtmadı ve şampiyonluğa ulaştı. Sırbistan'ın başkenti olan Belgrad'ta düzenlenen dev şampiyona da Rıza Kayaalp rüzgarı ile nefes kesen anlar yaşandı. 130 kiloluk Allah'ın aslanı Rıza Kayaalp, rakiplerini eze eze ilerlerken finalde İran'lı rakibine de gerekeni yaptı ve rakibini ezmeyi başardı. İran'lı rakibi karşısında 1-0 geriden gelerek tüm dünyaya Türk'ün bükülmez bileğini gösteren, izleten Rıza Kayaalp kardeşimiz, gerçekten heyacan dolu bir final maçı ile Türk dünyasının, dünyanın dört bir yanına dağılmış Türk milletinin göğüsünü kabarttı. Hemen hemen birçok siyasetçi ünlü isim Rıza Kayaalp hakkında tweetler yağdırdı. Rıza Kayaalp Türkiye'nin gündemine adeta çöktü.



Maç sonrası Türk Bayrağı'nı açan Rıza Kayaalp 5.kez dünya güreş şampiyonluğundan ötürü seni kutluyorum. Rabbim sana daha nice başarılar nasip etsin Allah'ın aslanı Rıza Kayaalp! Gururumuzsun!

Twitter'da gündem olan Rıza hakkında neler yazıldı?








Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.