2280 TL Taksitli ucuz konut başvurusu sonuçları AÇIKLANDI MI?

500 bin ucuz konut; TOKİ tarafından gerçekleştirilen 2280 tl taksitli ucuz sosyal konut projesi başvuru sonuçları açıklandı mı, başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, sosyal konut projesinin tüm ayrıntıları, ucuz konut projesine dair tüm gelişmeleri adım adım takip edebilmeniz için sürekli güncellemelerinin yapılacağı bir içerik ile sizlerleyiz.

Türkiye genelinde 81 ilde 500 bin adet yapılacak olan ucuz konut projesi vatandaşın büyük ilgisine maruz kalıyor. Toplamda 500 bin adet işyeri, arsa ve konut yapılacak ve tüm illerdeki vatandaşlarımız bu devasal projeden faydalanacak. Projenin amacı maddi durumu yetersiz, hane geliri düşük olan vatandaşların kira öder gibi konut sahibi olabilmesidir. Uzun süredir, taksitli ucuz konut projesinin başlayacağı konusunda havadisler gelmeye devam ediyordu ancak 13 Eylül 2022 tarihi itibariyle 2280 TL taksitli ucuz konut başvurusu resmen başladığı televizyon kanallarından duyuruldu. Ucuz sosyal konut projesi başvuru sonuçları açıklandı mı, başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak konut projesinin başvuruları nereden ve nasıl yapılacağına dair konut almak isteyenleri ilgilendirebilecek bu başlıkta sizlere an be an gelişmeler oldukça güncelleyeceğimiz faydalık bir içerik olacak.

Ucuz Sosyal Konut Başvuruları Nereden Yapılıyor?

13 Eylül 2022 tarihi itibariyle başlayan TOKİ ucuz konut projesi başvurularını; 

  • E-devlet : Uygulama içerisinde TOKİ Sosyal Konut yazarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • Halkbank : Bankanın herhangi bir şubesine giderek taksitli ucuz konut projesine başvurabilirsiniz.
  • Ziraat Bankası : Bankanın herhangi bir şubesinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.




2280 lira taksitli ucuz konut başvurusu

2280 lira taksitli 2+1 konut başvurusu sonuçları açıklandı mı?

Ucuz konut projesi Türkiye'nin bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük projelerinden biri diyebiliriz. Başvuru tarihleri 15 Eylül 2022 - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Şehitler ve gaziler, şehit yakınları için özel kontenjanların ayırıldığı 81 ilde ki konut projeleri başvuruları bittikten sonra detaylı incelemeler sonucunda başvurular sonlandırılacak ve taksitli ucuz konut başvurusu sonuçları Kasım 2022 sonları veya Aralık 2022 başları gibi açıklanacak. Başvuruları onaylanan kişiler Türkiye koşullarının en uygun ve ucuz konutlarına sahip olma fırsatına sahip olacaklar. Başvuru sonuçları açıklandığı an itibaren yada konut projesine dair tüm gelişmeleri bu başlıkta güncelleyip sizlere bildireceğiz. 

SANAYİ SİTESİ BAŞVURUSU

Sanayici, tamirci, çırak, usta, kalfa herkesin başvurabileceği sanayi sitesi dükkanı başvurusu da yine aynı banka kanalları ve e-devlet kanallarından yapılacak. Ankara’da 1000, Adana’da 500, İzmir’de 700 olmak üzere toplam 28 ilimizde 10 bin sanayi sitesi kurulacak ve ülke sanayisine büyük bir katkı sağlanacak. Sanayi sitesi başvurusu yapacak kişilerin 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekiyor ve başvuru bedeli 2 bin Türk Lirası olarak belirlendi. Sanayi sitesi başvuru tarihleri henüz belirlenmedi detaylar netleşir netleşmez burada güncellenecek.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.