Yapı Kredi kiracılar için kredi uygulaması KİRAM HESABIMDA

Yapı kredi’nin kiracılar için çıkardığı yeni uygulama kira hesabımda nedir, Yapı kredi kiracılar için kiracı kredisi kira ödeme kredisi hakkında tüm detayları sizler için burada derledik.



Yapı kredi kiracıların kira günü geldiğinde eksiksiz ve gecikmesiz kiralarını gününde  otomatik ödeyebilmeleri amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Kiram Hesabımda adını verdiği uygulama ile kiracılara kira günü geldiğinde kira hesaplarından nakit eksiği olsa bile kredi ile otomatik ödenmesini sağlıyor. 

DETAY

- Kira hesabımda uygulamasını katılan kiracılar ve ev sahipleri bu sayede kiraların gününde ödenmesi, Gecikmeye girmemesi amaçlanmaktadır. 

- Sisteme kayıt olan ev sahipleri ve kiracılar her iki tarafta yapı Kredi müşterisi olmak durumundadır. 

- Kiram Hesabımda uygulamasına yapı kredi şubelerinden ya da resmi internet sitesi aracılığıyla müracaatta bulunabilirsiniz. 

- Kıram hesabımda başvurusu onaylanan kiracılar yalnızca bu limitlerini kira ödemesi amacıyla kullanabilmektedirler. 

- Sistem her kira gününde bakiye sorgulaması yapar ve otomatik ödeme sağlar. 

- Hesabında kira ayı ödeyecek miktar olmasa bile otomatik kredi kullandırıllarak ev sahibine kira tutarı aktarılmaktadır. 

- Kira hesabında yalnızca yeterli tutar olmaması durumunda sistem devreye girerek kalan tutar kredi olarak kullandırılıp ev sahibine aktarılmaktadır. 

- Bu uygulama ile zamandan tasarruf Amaçlanarak ödemeler gününde yapılabilmektedir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.