En İyi Kredi Danışmanlık Şirketleri - KOMİSYONLA KREDİ

 Kredi danışmanlık şirketleri güvenilir mi? En iyi kredi danışmanlık şirketleri hangileri, komisyonla kredi çekmeyi düşünenler için bilgilendirici yazı hazırladık. Kara listede ya da kredi notu düşük, herhangi bir sebepten dolayı bankalardan kredi kullanamayan ziyaretçilerimizi aydınlatacak önemli bilgiler.

Türkiye'de hakkında az konuşulan ama aslında çok yaygın bir sektör var kredi danışmanlığı hizmeti. Bankaların kredi başvurusunda olumsuz yanıt verdiği kitleleri hedefleyen kredi danışmanlığı hizmeti veren firmalar, çeşitli çalışmalar ile müşterilerinin bankalardan kredi kullanmasına yardımcı olmaktadır. Kredi danışmanlık hizmeti veren kişiler hangi bankanın, krediyi verirken hangi kriterlere baktığına, ne gibi şartlar istediğini iyi analiz ederler ve bilirler. Komisyonla kredi kullanmayı düşünen kişiler önce internet üzerinden iyi bir araştırma yapmalı, en iyi kredi danışmanlık şirketleri ile çalışma sağlamalıdır. Bunun asıl sebebi işini düzgün yapan kredi danışmanlık firmalarına, doğru firmalara ulaşamadığınız durumda, art niyetli kişiler tarafından tuzağa düşürülebilme, dolandırılma olasılığınızdır. Kredi danışmanlık adı altında nasıl insanlar suistimal edilebiliyor bu konunun ayrıntılarına birazdan ana başlıklar halinde değineceğim. Müşterinin hangi sorunlara takıldığını, neden kredi alamadığını yine aynı şekilde iyi analiz ederler ve gerekli incelemelerini yaparlar. Bunun sonucunda doğru bankayı bularak komisyonla kredi kullandırırlar, farklı farklı danışmanlık hizmet bedeli karşılığında çözüme istenen krediye kişiyi ulaştırırlar. Bazıları bu ücrete danışmanlık ücreti diye adlandırır bazı firmalar ise komisyon ile kredi olarak isimlendirir. Komisyonla kredi kullandıran firmalar temel olarak kredi çıkmayan kişiyi analiz edip, doğru bankayı bularak kişiyi yönlendirmesini kredi başvurusunda istenen evrakların hazırlanması, kredi notunu iyileştirici formüller, varsa gecikmedeki borçların kapatılması yönünde uyarılar, yine varsa icra borçlarının kapatılması, yapılandırılmanın kaldırılması gibi çalışmalar yaparak hedef bankayı belirlemede yardımcı olmaktalar. 

en iyi kredi danışmanlık şirketleri, 
komisyonla kredi çekmek

ASLA GÜVENMEMENİZ GEREKEN DURUMLAR

  • İşyerine, ofisine gidip bire bir muhattab olmadığınız bir kredi danışmanına, sadece telefon üzerinden inanıp asla itibar etmeyin.
  • Telefon üzerinden tanıdığınız kredi danışmanı olduğunu iddia eden kişiye asla tc kimlik numaranız, e-devlet şifreniz, kredi kartı vb. bilgilerinizi vermeyin.
  • Kredi çekmek, bankadan kredi kullandırmak vaadiyle asla kimseye ön ödeme yapmayın, sigorta parasını peşin yatırmanız gerekiyor yalanına asla inanmayın.
  • Dikkat: ''Danışmanlık satın alın biz size kredi kullandıralım'' vaadiyle rapor incelemesi adı altında sizlerden 100 - 200 TL ödeme yapmanızı isteyen kişilere asla itibar etmeyin.
  • Dikkat: ''Banka sözleşmesini kargo ile evinize göndereceğiz, ancak kargo evraklarını teslim alırken sigorta bedeli yatması gerekiyor'' bu yalana asla inanmayın, en sık uygulanan dolandırma yöntemlerinden biridir.

ASLA KREDİ ÇIKARTILAMAYACAĞI DURUMLAR

En iyi kredi danışmanlık şirketleri ve komisyonla kredi çeken firmalar dahil asla kredi çıkartılamayacağı durumları sizler için derledim.

ÇALIŞANLAR, KAMU ÇALIŞANLARI, VERGİ LEVHALI ESNAFLAR İÇİN : 

  • Hakkında yasal takip açılmış, açık icra dosyaları bulunan kişilere icra takipleri komple borçları kapatıldıktan sonra yeniden kredi notu yükseltilmediği sürece asla kredi çıkmaz. (emekli, babasından eşinden maaşı olanlar hariç, emekli maaşı olanlarda çeşitli maaş taşımalı, borç kapatmalı, borç transferli çözümler üretilebiliyor.)
  • Yapılandırmada borcu olanlara, yapılandırma borcu kapatılmadan kredi çıkmaz.
  • Kredi notu bir kaç dönem üst üste gecikmelerden dolayı 1000'in altına inenlere asla kredi çıkmaz.
  • Vergi borçları E-haciz'e dönüştürüldüyse, hesaplarda E-haciz var ise asla kredi çıkmaz.
  • Kefillikten dolayı yasal takip dosyası açıldıysa asla kredi çıkmaz.

EN İYİ KREDİ DANIŞMANLIK ŞİRKETLERİ 
(Güvenilir danışmanlık hizmeti nasıl alınır?)

  • Kredi danışmanlık hizmeti alacağınız kişiden öncelikle adres bilgisi istemelisiniz ve danışmanlık hizmeti veren kişiyi ofis ve işyerinde ziyaret etmelisiniz.
  • Kredi danışmanlık hizmeti alacağınız kişiye tüm sıkıntılarınızı durumunuz hakkında özel bilgileri bire bir yüz yüze çalışma ortamını gördükten sonra anlatmalısınız.
  • Öncelikle mutlaka kendi yaşadığınız il sınırları ya da çevre illerde olan danışmanlık hizmeti veren kişiler ile iletişime geçmelisiniz ki her türlü krediler hakkında probleminizde yanına giderek çözüm bulabilmeniz açısından.
  • Danışmanlık hizmeti alacağınız kişiden nasıl bir çözüm yolu sunacağını açık ve şeffaf bir biçimde ayrıntıları ile anlatmasını istemelisiniz.
  • Alacağınız hizmetin karşılığında danışmanlık bedelini en baştan görüşüp adını koymalısınız.

Komisyonla kredi kullanmayı düşünenler için en iyi kredi danışmanlık şirketleri, en iyi hizmet nasıl alınır? Tüm tecrübelerimizi sizlere aktarmaya çalıştık. Bu makalede kredi danışmanlık hizmeti alacaklar, kimlere güvenip kimlere güvenmeyeceği, komisyonla kredi kimlerin kullanabileceğinden, danışmanlık hizmeti veren kişilere nasıl bir yaklaşımda bulunabileceğine tüm detaylarına kadar anlattık. Krediler hakkında tüm sorularınızı, çözümleyemediğiniz tüm durumları INSTAGRAM’ dan kredi doktoru kullanıcı adı ile bana iletebilirsiniz. 

İNSTAGRAM SAYFAM



1 yorum:

  1. emeklı maası alıyorum ıcralarım var kredı cıkarmı

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.