Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar 2023 - (ÜNİVERSİTE KREDİ KARTI)

 Bankaların öğrencilere özel hazırladıkları üniversite kredi kartı veren bankalar, öğrenciye kredi kartı veren bankalar 2023 yılı kart ürünleri, yıllık aidatı bulunmayan, öğrenciye kredi kartı veren bankalar 2023 yılı üniversite öğrencilerine kredi kartı veren bankaların güncel listesi sizler için derlediğimiz faydalı bir içerik.

Bankaların milyonlarca öğrenciyi hedefleyerek özel ve uygun faiz oranları ile hazırladığı kredi kartları, özellikle üniversite öğrencileri tarafından yüksek talep görüyor. Milyonlarca öğrenci bankalar ile ilk tanışma fırsatını üniversite hazırlık, 1.sınıfta buluyor. İlk kredi kartına sahip olmak isteyen öğrencileri hazırda bekleyen bankalar, cazip faiz oranları ile öğrencileri cezbetmeye çalışıyor. Özellikle en çok rağbet gören kredi kartları, yıllık kart ücreti bulunmayan (aidatsız) kredi kartları oluyor. Yıllık aidatı bulunmayan kredi kartlarının yanı sıra cazip gelen kredi kartları arasında yine çok sık tercih edilme sebebi olan, EFT para transferi işlemlerinden ücret almayan, bankalar ve bu bankaların kredi kartları çok sık tercih ediliyor. Her bankanın 1 adet yıllık aidatı bulunmayan kredi kartı ürünü olma zorunluluğu oluyor. Arkadaşlar burada mantık şöyle işliyor, siz sesinizi çıkarmadığınızda bankalar size mutlaka aidatlı kredi kartını satmaya çalışıyor ancak itiraz etmeniz durumunda aidatlı kart istemediğiniz ısrarı durumunda yıllık kart ücreti bulunmayan bir ürün veriliyor. Öğrenciye özel kredi kartı, öğrenciye özel teklifler, süprizler ve kampanyalar barındırıyor. Bankalar tarafından hazırlanan bu tekliflerden en cazip gelen özelliklerden bazıları ''Netflix'' vb. dijital platformlarda %50 indirim gibi öğrenciyi cezbeden, öğrenciler tarafından tercih edilen tekliflerden birisi. Öğrenciye kredi kartı veren bankalar öğrencinin kendi bankalarını tercih etmeleri, öğrenci belgelerini bankaya ibraz etmeleri durumunda, yıllık aidat ücretini de istemiyor. 18 yaşından küçük öğrenciler anne ya da babası ile birlikte onların izni ile kredi kartı alabilirler. Ancak öğrencilerin genelde kredi kartı edinmesi durumu üniversiteyi kazandıkları da ilk başladıkları zamanda gerçekleşiyor. Bankaların gezici timleri üniversitelilerin ilk kredili ürünü olabilmek için büyük bir rekabete girip öğrencileri ikna edip başvuruyu almaya çalışıyorlar. Öncelikle öğrencilere düşük bir limit açılıyor örneğin; 2 bin TL gibi bir rakam ile açılan öğrenci kredi kartları kredi skoru arttıkça limitler de yavaş yavaş arttırılıyor. Öğrenci kredi kartını ne kadar aktif kullanırsa o kadar kredi notu artıp limitleri yükseltiliyor. Üniversiteliye kredi kartı veren bankalar 2023 listesini siz öğrencilere rehber olacak en güncel öğrenciye kredi kartı veren bankalar 2023 yılı kredi kartı kampanyalarını, editörlerce güncellenen içeriğimiz sizlerle.



Öğrenciye Kredi Kartı Veren Bankalar 2023

  • Bonus Genç - Garanti Bankası : Öğrenciler için özel olarak tasarlanmış Bonus Genç isimli Garanti BBVA'nın ürünü ile sayısız avantajlara sahip olabilirsiniz.

    AVANTAJLARI: Bu ürünün yıllık kart ücreti bulunmuyor. Oyun harcamalarında 75 TL indirim var. Eğitim kurumlarında yapılacak olan 20.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL bonus veriyor. 3 bin TL üzeri beyaz eşya harcamalarına 75 TL bonus para var. Kart başvurusu yaptıktan sonra 1 defaya mahsus 250 TL ve üzeri harcamaya 50 TL bonus para var. Market harcamalarında 60 TL bonus var. Oyun harcamalarında 75 TL bonus para var. Kırtasiye harcaması yapıldığında 40 TL bonus para veriyor. Eğitim harcamalarında +4 taksit imkanı sunuyor ve daha sayısız avantajlar ile Bonus Genç kredi kartı sizlere sunulmuş. Öğrencilere kredi kartı veren bankalar 2023 yılı zirvesinde Bonus Genç bulunuyor.

  • Paraffree - Halkbank : Üniversiteliler için kredi kartı denilince akla Halkbank'ın oldukça avantajlı kredi kartı Paraffree geliyor. Paraffree öğrenciler için tasarlanmış avantajlı bir kredi kartıdır.

    AVANTAJLARI: Paraffree kredi kartı öğrenci belgesinin bankaya ibrazı durumunda herhangi bir yıllık ücreti bulunmuyor. Bu kartı kullanan öğrenciler aylık 1.000 TL'ye kadar Parafpara kazanabilirler. 

  • ÜniversiTEB - CEPTETEB : 18-25 yaş aralığında bulunan öğrenciler için tasarlanmış, öğrenciye kredi kartı veren bankalar 2023 listesinde 3.sırada avantaj dolu bir kredi kartıdır.

    AVANTAJLARI : Üniversite, Yüksek Lisans veya Doktora öğrencilerine veriliyor. CEPTETEB mobil uygulamasını indirdikten sonra 2 dakikalık görüntülü canlı görüşme ile ÜniversiteTEB'e sahip olabilirsiniz. Sayısı oldukça fazla olan kampanyalarına katılarak yılda 4500 TL para kazanma fırsatı sunuyor. EFT Havale ücreti ödemezsin. Hesap bakiyesi günlük faiz kazanır.

  • ENPARA : Üniversite öğrencilerinin en çok tercih ettiği kredi kartları arasında bulunuyor.

    AVANTAJLARI : Türkiye'de öğrencilerin en çok tercih ettiği ENPARA kredi kartında yıllık kart ücreti bulunmuyor. Para transferlerinden ücret alınmıyor. Üniversitelilerin ENPARA'yı tercih etme sebeplerinden biri de çoğu dijital platformlarda yapılacak olan alışverişlerde büyük indirimler ve kampanyalar sunuyor.

  • PLAY - YAPI KREDİ : Öğrencilere özel olarak hazırlanmış Yapı Kredi'den PLAY adlı kredi kartı ile tam öğrencilere göre apayrı bir özellik bulunuyor. 

    AVANTAJLARI : Play kredi kartı ile öğrenciler 2 güne kadar faizsiz nakit çekip yatırabiliyorlar. Öğrencilere özel olarak tasarlanmış play kredi kartı öğrenci belgesi ibrazında yıllık ücret istenmiyor. Play kredi kartı öğrenciler için belirlenmiş ilk açılış limiti 2 bin TL'dir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.